Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90

Túl a kerítésen (2014)

Over the Garden Wall
Filmadatlap
 
39
Szereplők
7
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

legújabb vélemény

Jóképű és megmosolyogtató kis sorozat, amiben a karakterek kifejezetten aranyosak. Érdekes világ, és érdekesen van megrajzolva. Ajánlott mese.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

Szerintem egy jól sikerült mesefilm. A szereplők is jól kidolgozottak benne és a története is kiváló.


 
dulkap   2017. 11. 01.

Egy nagyon fantáziadús és hangulatosan megrajzolt sorozat, ami talán a gyerekeknek ijesztő időnként, de felnőtt fejjel pont jó arányban volt a humor és a horror. Kicsit olyan mintha Tim Burton találkozna a Tesz Vesz Várossal….

 
K.bogi   2016. 07. 21.

Nagyon izgalmas és aranyos mesefilm. Végig változatos tud maradni a történet és a karakterek fejlődése és a jellemüknek változása végig megfigyelhető. Ma még sajnos kevesen ismerik, de ez a tendencia hálisten változóban van, mert kezdik az emberek felfedezni, hgoy milyen jó is ez.

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

Ez a mese-filmsorozat szerintem nagyon kedves és aranyos a karakterek is nagyszerűek, bár szerintem a vadlúd Nils Holgerson utánzat, de ettől eltekintve nem is olyan rossz, gyermekeknek, ideális.

 
pj19   2018. 12. 30.

Zseniális animációs film.Ötletes,egyedi karakterekkel,és kissé elvont világgal.Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert hiánypótló darab!

 
evlin16   2018. 02. 16.

Jópofa, kellően humoros animációs sorozat, de van benne valami elvontság és néha elég ijesztő, de jól kiegészíti egymást a két hangulat. A karakterek nagyon szerethetőek és az hogy a főszereplő testvérpár tűz és víz csak még imádni valóbbá teszi őket.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.