46% 33 szavazat
Ennyi volt

Ennyi volt

Und Weg bist Du
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
15
Képek (15)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Hivatalos tartalom

Forgatókönyvíró: Monika Peetz
Ország: Németország
Premier: 2012.09.04.
Christoph Maria Herbst
Annette Frier
Christoph Maria Herbst
 
2018.12.08 indingo

legújabb vélemény

A Halál aki csak egy postás, na ne.

Egy kis irónia soha nem árt főleg ha a Halál bejelentkezik és mielőtt megcsókol talán lesz egy kis időnk, hogy átgondoljuk az életünket, a kapcsolatainkat. Többet is ki lehetett volna hozni ebből történetből, főleg a tragikomikumot erősíthették volna. Tulajdonképpen semmire nem ad választ és ezért kicsit hatásvadásznak is tartom.

0
 
2015.02.21 kasztni

Annak ellenére, hogy ez egy egészen kellemes vígjáték engem egyúttal le is tudott húzni. Nagyon mély és tartalmas történet, amit szerintem mindenképpen látni kell. Mindenkinek csakis ajánlani tudom!

1
 
2016.05.23 Denisqoo

Szerintem ez a film egyszerűen elhasalt a történeten. Túlságosan is kiszámítható volt, amit még a jobban megírt karakterek sem igazán tudtak megmenteni. Nagyon nagy kár érte.

0
 
2018.10.25 [email protected]

2x is láttam. Zseniális film! Minden poénja ül, ugyanakkor utólag átgondolva minden fontos dolgot elmond a rákkal kapcsolatban, és az a humor amibe csomagolja... hihetetlen! Minden rákkal élőnek látnia kellene! Tudom, mert érintett vagyok. Sajnálom, hogy sehol nincs fent a neten. Jó lenne letölteni! HATALMAS FILM!

0