Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
19
Képek
4
Videók
 
dulkap   2016. 08. 28.

Nem olyan rossz, mint az anyagi és a kritikai bukás után gondoltam, de azért nem is jó. Pedig a színészek remekek benne és jó az eredeti felvételek bevitele is a filmbe. Azonban az egésznek van egy felsorolás szerkezete, mintha egy forgatókönyv vázlat lett volna felvéve. Nem tudom, hogy egy 100 éves történelmet hogyan lehetett volna jobban filmre vinni, de így kicsit fura volt az egész egy olyan lezárással, amit katartikusnak szánthattak a készítők, pedig aki ezt a filmet megnézi, az úgyis ismeri az eseményeket.

 
deneslau   2016. 05. 10.

Érdekes film , de nem éreztem túl hitelesnek, sokkal jobban is fel lehetett volna dolgozni ezt a sokakat érdeklő témát. Nem csodálom, hogy nagyon kevés bevételt söpört be Amerikában. Igen hiányos és gyenge a kivitelezés.


 
majkymi   2016. 02. 14.

Bravó! A FIFA csináltatott magáról egy filmet, amiben ő a sztár. Csak gratulálni tudok. Olyan a film is, mint a FIFA: hamiskás. Nem kellene ennyire elrugaszkodni a valóságtól, ha már egyszer történelmi filmnek szánták. Egyébként a szereposztás nagyon tetszett, csak maga a történet csomagolása túlontúl tökéletes képet akar mutatni.

 
Firencz   2015. 09. 02.

Vegyesek az érzelmeim. Egyrészt imádom a focit, és nagyon örültem, hogy elkészült egy ilyen alkotás. Elégedett vagyok a színészekkel és a rendezéssel is, mégis a film egy kis hiányérzetet hagy maga után. Úgy érzem, mintha a cenzúrázott, epikussá fazonírozott változatot szeretnék lenyomni a torkomon. De persze aki nem hiszi el, amit lát, az járjon utána.

 
jaszon   2015. 07. 25.

Ez sokkal inkább propagandafilm, mint hiteles korrajz. Sajnos a film még a felénél sem járt, amikor hitelét vesztette. Onnantól fogva úgy néztem, hogy: aha, ezt akarja a FIFA, hogy gondoljuk róluk. Igazából persze megy ott a mocskosság ezerrel. Mi másért csináltak a fociból üzletet, ha nem a pénzért?

Gérard Depardieu
Gérard Depardieu
Tim Roth
Tim Roth
Tim Roth
Tim Roth
Tim Roth
Tim Roth
Gérard Depardieu
Gérard Depardieu
Gérard Depardieu
Gérard Depardieu
Tim Roth

A film összbevétele 171 511 dollár volt (imdb.com).

 

Tim Roth a forgatás során hangot adott nemtetszésének, miszerint a filmben sokkal nyíltabban kellene ábrázolni a korrupciót.

(ps)
 

A filmet Svájcban, Azerbajdzsánban, Franciaországban és Brazíliában forgatták.

(ps)
 

A film összesen 19 millió angol fontból készült.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.