Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
United
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
migoras   2016. 08. 17.

legújabb vélemény

Szurkolóknak egyszerűen kötelező megnézni ezt a filmet. Aki, pedig nem szereti a Manchestert...nos, annak is. :) Nekem ugyan nem a kedvenc csapatom, de kíváncsi voltam a filmre és egyáltalán nem csalódtam. Remek történet, remek képi világgal.

 
Curacao86   2015. 08. 16.

Nyomasztó és sokszor szívszorító dráma az emberi kitartásról, élni akarásról. Sportolók szemszögéből nézve talán még nagyobb a dolog súlya, hiszen nem csak önmagukról, hanem társaikról, egy csapatról van szó, amit életben kell tartani, hogy életben maradjanak mindannyian! Brit történet, brit csapatról gy angol filmben remek színészekkel, akik a győztes meccsek utáni ünnepléstől a legsúlyosabb emberi tragédiáig képesek hitelesen és abszolút átélhetően átadni a film élményét!


 
ringololol   2015. 06. 11.

Nem igazán vagyok oda a fociért, sőt úgy általában semmilyen sportot nem kedvelek, de ez a film elképesztően izgalmas és drámai. Végre megmutatja ennek a sportnak egy kissé árnyaltabb arcát is. Tennant alakítása pedig fenomenális. Ez az ember akármilyen szerephez is nyúl, az mindig emlékezetes lesz. Imádtam!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.