Valami Amerika

Valami Amerika

2016.02.14 doroffee

Nagyon jó magyar vígjáték. Tud úgy vicces lenni, hogy kevés buta poén van benne, és azok is nagyon bájosan vannak megoldva. Minden karakter nagyon valósághű, olyanok, akikkel minden nap találkozunk.

2015.08.21 Dracule

Rendkívül egyedi alapötlet, nagyon jó sztori. Ez egy ízig-vérig izgalmas, fordulatos film, egy hihetetlenül jól eltalált szereposztással. A színészek választása is tökéletes. Magával ragadt. Imádtam!

2015.08.16 doffy_joka

Ez mi volt? De komolyan... Túl sokat vártam tőle talán ez lehetett a baj. Nem ad egy hihetetlen nagy szórakozást és a jelenetek is elég laposak, erőltetettek. Talán egyszer megnézhető és kész.

2017.07.04 gerda

Magyar filmek közül a kedvenceim között szerepel, jó kis fordulattal és poénokkal. A második rész is nagyon tetszett azt is érdemes megnézni szerintem.

2016.04.28 Cordelia Bennett

Remek szórakozás, felejthetetlen részek, speciálisan magyar poénok. Gyönyörűen lekerekített történet, óriási csattanóval a végén. Látszik, hogy a rendező reklámfilmeket csinált előtte, minden hatásos, ütős. Ahogy Alex rágja a szivarját a liftben, T... Több

2016.05.21 Vadgazda

Szerethető magyar film magyaroknak magyarokról. Kifejezetten tetszett, az egyik olyan magyar film ami probál kitűnni a régi klasszikusok és nagyszerű alktoások közül. Valamelyest sikerül is neki, párszor elő lehet venni és megnézni.

2015.03.31 tbandi1989

Egyik legjobb magyar film.

2018.06.15 schvarz

Mindenképpen a jobb magyar filmek között van mind a cselekményét, mind a humorát tekintve. Szórakoztatott, lekötött. Akár többszöri nézésre is kellemes élmény, felvidító film.

2017.07.14 nagyfarku27bp

Óriási pozitív csalódás volt ez a film. Több igen gyenge Magyar film után már kedvem sem volt megnézni ezt a filmet, de nagyon örülök, hogy megnéztem! Hatalmas poénok, és jó a sztori is. A színészek közül néhány szerepre nem a csókosokat tettem volna be, de így is megvan az 5 csillag! Mindenkinek ajánlom. Remek film!

2015.11.04 Katalin21

Nagyon korrekten , szórakoztatóan jó magyar film ,ahoz képest,amire számítottam, a főcím dalát is nagyon szeretem, és tényleg valami amerika a sztori lényege is.

2021.12.20 leo1969

Jó kis film.