Nagyon jó magyar vígjáték. Tud úgy vicces lenni, hogy kevés buta poén van benne, és azok is nagyon bájosan vannak megoldva. Minden karakter nagyon valósághű, olyanok, akikkel minden nap találkozunk.
Rendkívül egyedi alapötlet, nagyon jó sztori. Ez egy ízig-vérig izgalmas, fordulatos film, egy hihetetlenül jól eltalált szereposztással. A színészek választása is tökéletes. Magával ragadt. Imádtam!
Ez mi volt? De komolyan... Túl sokat vártam tőle talán ez lehetett a baj. Nem ad egy hihetetlen nagy szórakozást és a jelenetek is elég laposak, erőltetettek. Talán egyszer megnézhető és kész.
Magyar filmek közül a kedvenceim között szerepel, jó kis fordulattal és poénokkal. A második rész is nagyon tetszett azt is érdemes megnézni szerintem.
Remek szórakozás, felejthetetlen részek, speciálisan magyar poénok. Gyönyörűen lekerekített történet, óriási csattanóval a végén. Látszik, hogy a rendező reklámfilmeket csinált előtte, minden hatásos, ütős. Ahogy Alex rágja a szivarját a liftben, T... Több
Szerethető magyar film magyaroknak magyarokról. Kifejezetten tetszett, az egyik olyan magyar film ami probál kitűnni a régi klasszikusok és nagyszerű alktoások közül. Valamelyest sikerül is neki, párszor elő lehet venni és megnézni.
Mindenképpen a jobb magyar filmek között van mind a cselekményét, mind a humorát tekintve. Szórakoztatott, lekötött. Akár többszöri nézésre is kellemes élmény, felvidító film.
Óriási pozitív csalódás volt ez a film. Több igen gyenge Magyar film után már kedvem sem volt megnézni ezt a filmet, de nagyon örülök, hogy megnéztem! Hatalmas poénok, és jó a sztori is. A színészek közül néhány szerepre nem a csókosokat tettem volna be, de így is megvan az 5 csillag! Mindenkinek ajánlom. Remek film!