WWE: A kulisszák mögött

WWE: A kulisszák mögött

WWE: Unreal

Érdekességek
Cikkek

A WWE szupersztárjai és a RAW-tól a WrestleManiaig betekintést nyerhetünk abba, ahogy a birkózás legnagyobb eseményeit hozzák létre.

(Hupka Adrián)

Premier: 2025.07.29. | Netflix (2025.07.29.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2025) - 10 epizód
2. évad (2026) - 0 epizód

2025.08.24 László

A WWE, ahogy még sosem láttam!

Bevallom, eddig egyáltalán nem érdekelt a pankráció világa, mert mindig úgy gondoltam, hogy ez csak egy megrendezett bohóckodás. A WWE: A kulisszák mögött sorozat viszont teljesen megváltoztatta a véleményemet. Rájöttem, hogy bár valóban egy showműsorról van szó, a versenyzők hihetetlen sportteljesítményt és akrobatikus mutatványokat nyújtanak. A műsor közben szembesültem azzal is, hogy a szereplők gyakran komoly sérüléseket szenvednek el, így az, amit a színpadon látunk, korántsem veszélytelen játék. A látványvilág és a produkciók érzelmi töltete egészen elképesztő – nem csoda, hogy világszerte hatalmas rajongótábort vonz. A gyerekek egyszerűen rajonganak a pankrátorokért, igazi hősökként tekintenek rájuk. Érdekes volt látni azt is, hogy a WWE egyfajta ugródeszka a mozivászon felé: számos világsztár innen indult, például Dwayne "The Rock" Johnson, John Cena, Dave Bautista, vagy éppen Hulk Hogan. Összességében a sorozat nem csak szórakoztató, hanem tanulságos is: segít más szemmel nézni a pankráció világát, és ráébreszt, hogy a WWE sokkal több egyszerű műsornál – valódi kitartás, erő és szenvedély áll mögötte.