Érdekességek
ferkusz

Sorozat áttekintés

1. évad (2025) - 8 epizód

A CAR Pirineosban edzenek Spanyolország élsportolói, köztük Amaia, az igényes művészeti úszócsapat kapitánya. Amikor legjobb barátnője, Nuria felülmúlja őt, Amaia rájön, hogy néhány sportoló nagyon gyorsan fejlődik. Vajon meddig hajlandók… Több

Ország: Spanyolország
Premier: 2025.06.20. | Netflix (2025.06.20.)

2025.06.24 Nemecsek

Szerettem az atléta‐versenyt, de a cselekmény néha elkalandozott: amit szálként akarnak előadni, inkább csak dísznek volt. A gyógyszeres rejtély jó, de néha banálisan végződik. Tömény, de néha üresnek is érzem.

2025.06.23 Lóri Ádámcsik

Jó volt

Nem vagyok oda a spanyol tini sorozatokért, de ez valamiért megfogott. Hamar ledaráltam az összes részt. Volt benne némi társadalomkritika is, talán az volt érdekes számomra.

2025.06.23 nándi99

Fura mix: szex, sport, dopping és tini intrika – mint az Élite, csak úszómedencés. A karakterek néha meglepően sokszínűek, pl. Roque coming out‐szála működik. De máskor sablonos a sztori, mintha mindig túl akarnának lépni az előzőn.

2025.06.21 brsvktr87

A karakterek közül sok unalomba fulladt: többen karaktersablonok, nem hús-vér emberek. Ráadásul a doppingos fő szál nem kap elég mélységet. Mégis, van melankóliája, és a végén mintha felráznának minket.