Csodálatos sorozat! Remek színészek, tökéletes szereposztás! Nem tudtam abbahagyni!
A sorozat szíve a Kevin Costner által alakított John Dutton, aki az utolsó mohikánok egyike egy olyan világban, ahol a multinacionális cégek és a politikai érdekcsoportok mindent fel akarnak emészteni. Pozitív értelemben kiemelkedő, ahogy a sorozat bemutatja a ranch-életmód keménységét és szépségét. Nem csupán díszletről van szó: a lovak, a táj és az évszakok változása szerves része a narratívának. #marshals
Taylor Sheridan sorozatai nyersek, mégis mélyen emberiek: a hatalom, lojalitás és túlélés kérdéseit boncolgatják kíméletlen őszinteséggel. Az Olajügynök és a Lioness a modern geopolitika árnyékos oldalát mutatja, míg az 1883 és 1923 az amerikai álom születésének árát. A Tulsa királya és a Kingstown polgármestere a bűn és rend határán egyensúlyoz, a Yellowstone pedig epikus családi dráma. Kemény, feszült, magával ragadó világok. Már alig várom a Yellostone spin-offját, fantasztikus karakterek.
Az 1-2. évadot láttam, mert csak ennyi volt fent. Állítólag 5 évad készült. Remélem, hogy a továbbiak is elérhetőek lesznek. Nagyszerű a főcímzene. Beállítottam csengőhangnak. Remek a szereplőgárda, izgalmas a történet. Kevin Costner nagyot alakít.