Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Henry Cavill

Henry Cavill

Színész

Szül.: 1983. 05. 05., Jersey, Channel Islands, Egyesült Királyság

Adatlap
33
Filmográfia
2
Díjak
10
Érdekességek
131
Képek

Érdekességek

Mission: Impossible - Utóhatás (2018)

Henry Cavill Supermanjéről Az igazság ligájában, a színésznek a Mission Impossible: Utóhatásban elvállalt bérgyilkos szerep miatt kellett CGI-al eltüntetni a bajuszt, amely óriási mém-áradatot eredményezett az interneten.

Az Igazság Ligája (2017)

A Supermant Henry Cavill és bajusza körül óriási botrány kerekedett. Cavill ugyanis közel azonos időben forgatta Az igazság ligáját és a Mission Impossible 6. részét, amelynek készítői nem hagyták, hogy leborotválja a bajszát. Így Az igazság ligájában CGI-al távolították el a nem kívánt arcszőrzetet.

Stratton (2017)

A film főszerepét eredetileg Henry Cavill játszotta volna, azonban az utolsó pillanatban visszamondta a szereplést, így a stúdiónak át kellett időzítenie a forgatást.

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (2016)

Igaz, hogy magas bevételt produkált mégis 8 Arany Málnára jelölték, amiből 4 díjat "meg is nyert" (Legrosszabb előzményfilm, remake, koppintás vagy folytatás; Legrosszabb mellékszereplő színész: Jesse Eisenberg ; Legrosszabb filmes páros: Ben Affleck és Henry Cavill; Legrosszabb forgatókönyv)

Az U.N.C.L.E. embere (2015)

Armie Hammer a felkészülés részeként megnézte az eredeti sorozatot, míg kollégája,
Henry Cavill egy részt sem látott belőle.

Az acélember (2013)

Henry Cavill elutasította a szteroidok használatát a felkészülés alatt, de szigorúan ellenezte azt is, hogy számítógépes képalkotással javítsanak fizikumán. Olyan testet akart építeni önerőből, ami méltó Superman karakteréhez.

Halhatatlanok (2011)

Henry Cavill kockahasából igazi legenda kerekedett a film végére. Bár a producerek mást ígértek, végül saját zsebből kellett fizetnie az edzőjét. Tudta, hogy sminkkel bármikor fel lehet ugyan turbózni a külsőjét, de ő ezt büszkeségből visszautasította, és fél éven át edzett azért, hogy a 6%-os legyen a testzsír aránya. Mickey Rourke azt mondta Cavillról, hogy minden reggel megcsinált 2000 fekvőtámaszt, mielőtt kamera elé állt. Mindenki úgy ítélte meg, hogy ez a mániákus testszépítése a munka iránti elkötelezettségét bizonyítja. Egyedül a bőrszíne nem volt természetes, minden reggel bronz színű naptejet kent magára.

Halhatatlanok (2011)

Thészeusz és Hyperion végső küzdelmekor Thészeusz egy több küzdősportból ötvözött mozdulatsorral teríti le ellenfelét, amit úgy ismerünk, hogy a „Superman ütés”. Az acélember (2013) című filmben a Thészeuszt játszó Henry Cavill alakította Supermant.

Monte Cristo grófja (2002)

Dagmara Domińczyk, a színésznő mindössze hét évvel idősebb a filmbéli fiát alakító Henry Cavillnél.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.