Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
75%

Fontos vagy nekem (2020)

I Care a Lot
Filmadatlap
 
26
Szereplők
11
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
stevepisti   2021. 02. 27.

legújabb vélemény

0

Rosamund Pikenek nagyon jól áll ez a kimért, számító, kapzsi szerep. A stílusa, kinézete végig ezt tükrözi, jól eltalálták. Peter Dinklage előtt le a kalappal, minden egyes mozzanata profi volt, több érzelm volt a játékába, mint némelyik drámát játs... több»

 
Anti007   2021. 02. 22.

a nap véleménye

2
Ragadozó gondviselő

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ragadozó vagy, vagy préda? Ezt mindenki eldöntheti, bár isten ments egy olyan gondoskodó személytől, mint Marla Greyson! Marla ugyanis idős emberek törvényes gondviselője, aki szó szerint gondoskodik arról, hogy áldozatát mindentől megfossza. De mi v... teljes kritika»


 
elekm90   2021. 02. 24.

1

Az tény, hogy ezzel a főszereplővel nem nagyon lehet azonosulási pontot találni, én ettől függetlenül is szórakoztatónak találtam a sztori miatt, Rosamund Pike játékát ismét élvezet volt nézni. Egészen az utolsó félóráig remekül működött, ott viszont... több»

 
KCintia   2021. 02. 20.

1
Egyszer meglehet nézni, úgy megéri

Igazából nincs gond a filmmel, csak szerintem eléggé vontatott volt. Simán fel lehetett volna pörgetni, vagy több akciót belecsempészni. Viszont ami nekem tetszett, hogy a film vége egyedi volt. A két "gonosz" között vagy "ellenség" közt egy elég jó megoldást választottak befejezésként. Aztán jön egy kis csattanó. Nem volt rossz. Egyszer.

 
stomachh   2021. 02. 23.

0

Jó film volt, de nem értem a hype-ot. Kicsit hosszú volt a 2 órás játékidő, feszesebb tempó jobban állt volna neki. Egyszer nézős.

 
low2row   2021. 02. 26.

0
Drukkolni a maffiának?

Ez az a film, ami kiált a főszereplő büntetésért; életemben először a maffiának drukkoltam. Jó film lehetne, de a manapság "kötelező" leszbi szál és az ügyetlenkedő maffia miatt nem jár a több pont.

 
Zoltán384453   2021. 02. 24.

0
Ciki mozi

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Azért az picit visszás, hogy a sunyi, senkiházi r!bancnak kell drukkolni, aki egy erkölcsi posvány, és idős embereket aljas módon húz le (ha valaki vitatkozna, gondoljon az "unokázós" g3czikre!). S P O I L E R - Az némileg javított a filmen, hogy a végén – mintegy keretbe foglalva a sztorit – lelövi az egyik kifosztott idős asszony fia. A mozi egyébként közepes. Néhol voltak benne jó ötletek, de többször bárgyú, nem egyszer röhejes és nem életszerű az egész. 10/6

Galéria (9)

Rosamund Pike

Videók (1)

A film összbevétele 1 251 dollár volt (imdb.com).

 

A Fontos vagy nekem forgatása 2019 júliusában kezdődött meg Dedhamben, Massachusetts államban.

(hp)
 

A film kimagaslóan pozitív kritikai fogadtatásban részesült. Jelenleg 96 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2021. január).

(hp)
 

A film világpremierje a 2020-as Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt.

(hp)