Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73

A lopás művészete (2013)

The Art of the Steal
Filmadatlap
 
15
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
skrbk   2015. 03. 22.

legújabb vélemény

Meglepő, érdekes fordulatokkal teli film, jó a sztori, jók a háttértörténetek is. Jó a szereposztás, de a szereplők megjelenése, megnyilvánulásai néha kicsit bárgyúra, nyomottra, unalmasra sikerültek.

 
horvi21   2015. 03. 07.

Bejönnek azok a filmek, amik meglepetést okoznak a nézőnek is. Fordulatokkal teli, viszonylag izgalmas alkotás. Persze itt-ott vannak benne hibák, de mindenképp szórakoztató, egyszer lehet, hogy érdemes megnézni.

 
A lopás művészete a cselekményéről kapta a címét, de akár a munkamódszeréről is elnevezhették volna így. Jonathan Sobol író-rendező második filmje tudja hol a helye: büszkén vonultat fel ezerszer látott kliséket, de előszeretettel neveti ki emiatt saját magát és a műfajt is, így a végeredmény a hibái ellenére is egy szórakoztató heist film lett. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.