Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
6
Vélemények
37
Képek
3
Videók
 
freeman   2018. 10. 10.

legújabb vélemény

0

Nagyon szórakoztató film.

 
mamiéstöti2   2018. 06. 01.

0

Régen láttam már ezt a filmet, de középszerű történetére és a szereplők néhol gyöngébb alakítására visszaemlékszem.


 
HercegPeter   2017. 12. 29.

0

Annak ellenére, hogy csak véletlen bukkantam rá, nagy meglepetést okozott. A karakterek nagyon jól kidolgozottak. De mind közül Tom Hanks magasan a legjobb. A sok monumentális alkotása között megbújik ez a könnyed kis vígjáték. Ránézve azonnal az örd... több»

 
JamesBont   2016. 06. 26.

1

Ez a film nem pontos mása a korábbinak, de nem is kell, hogy így legyen. A Cohen testvérek egy jó történethez nyúltak, munkájuk, mint mindig alapos és következetes. Tom Hanks nem élete legjobb alakítását nyújtotta, de kétség kívül jól érzi a karakter... több»

 
tomvétsz   2015. 12. 10.

1

Kellemes kis vígjáték, amiben a minden karaktert kellő alapossággal találtak ki. Bár nem igazán hasonlít a korábbi filmre, attól ez még egy jó komédia. Érezhetően amerikai, míg a korábbi egy brit alkotás volt. A rendezőpáros biztosította, hogy széles... több»

 
AlBundy   2016. 05. 25.

0

Kb. 45 percig bírtam, majd elaludtam rajta. Úgy voltam vele, majd másnap folytatom, de nem éreztem késztetést hogy még egyszer nekiüljek. Egy poént leszámítva mosolyt se nagyon csalt az arcomra, pedig nem humor nélkül születtem. Ez nem azt jelenti hogy rossz film, csak úgy fest nem nekem való.

Galéria (37)

Videók (3)

A film összbevétele 76 747 441 dollár volt (imdb.com).

 

Tom Hanks a forgatás befejeztéig nem nézte meg a Betörő az albérlőm (1955) című eredeti filmet, hogy ne befolyásolja alakítását.

(ps)
 

A folyón egy hajón működő kaszinó valójában is létezik, Vicksburgban található Mississippi államban.

(ps)
 

Az angolul beszélő változatban a "fuck" szó 89-szer hangzik el.

(ps)
 

Ez az első film, amelyben Joel Coen és Ethan Coen rendezőként és producerként is fel van tüntetve. Bár korábbi filmjeikben is együtt látták el ezt a két feladatot, általában Joel Coent tüntették fel rendezőként és Ethan Coent producerként.

(ps)
 

A film a Betörő az albérlőm (1955) című komédia remake-je.

(ps)
 

A kutyatáp reklámban Bruce Campbell látható.

(ps)