Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
6
Vélemények
37
Képek
3
Videók
 
freeman   2018. 10. 10.

legújabb vélemény

Nagyon szórakoztató film.

 
mamiéstöti2   2018. 06. 01.

Régen láttam már ezt a filmet, de középszerű történetére és a szereplők néhol gyöngébb alakítására visszaemlékszem.


 
HercegPeter   2017. 12. 29.

Annak ellenére, hogy csak véletlen bukkantam rá, nagy meglepetést okozott. A karakterek nagyon jól kidolgozottak. De mind közül Tom Hanks magasan a legjobb. A sok monumentális alkotása között megbújik ez a könnyed kis vígjáték. Ránézve azonnal az ördög jutott eszembe. A szövege, a mimikája és a nevetése is zseniális. De itt a szinkront és a fordítást is dicsérni kell. Nem láttam az eredetit, de ezek után lehet megnézem.

 
JamesBont   2016. 06. 26.

Ez a film nem pontos mása a korábbinak, de nem is kell, hogy így legyen. A Cohen testvérek egy jó történethez nyúltak, munkájuk, mint mindig alapos és következetes. Tom Hanks nem élete legjobb alakítását nyújtotta, de kétség kívül jól érzi a karaktert. A filmet egyébként közepesen fogadták a kritikusok, szerintem viszont ez egy jó kis vígjáték, ha nem is a műfaj legjobbja.

 
tomvétsz   2015. 12. 10.

Kellemes kis vígjáték, amiben a minden karaktert kellő alapossággal találtak ki. Bár nem igazán hasonlít a korábbi filmre, attól ez még egy jó komédia. Érezhetően amerikai, míg a korábbi egy brit alkotás volt. A rendezőpáros biztosította, hogy szélesebb közönségnek legyen élvezhető a produkció, még ha ez miatt több karaktert át is kellett írni. A poénok nem alpáriak, ráadásul igazi cselekmény is van, mindenkinek ajánlom.

A film összbevétele 76 747 441 dollár volt (imdb.com).

 

Tom Hanks a forgatás befejeztéig nem nézte meg a Betörő az albérlőm (1955) című eredeti filmet, hogy ne befolyásolja alakítását.

(ps)
 

A folyón egy hajón működő kaszinó valójában is létezik, Vicksburgban található Mississippi államban.

(ps)
 

Az angolul beszélő változatban a "fuck" szó 89-szer hangzik el.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.