Paul Mescal
1

Szül.: 1996. február 2., Maynooth, Írország

Adatlap
8
Filmográfia (8)
1
Díjak (1)
5
Érdekességek (5)
15
Képek (15)
Kapcsolat
Hozzászólások

Érdekességek(5)

Volt egyszer egy nyár (2022) Paul Mescal (Calum) egy korábbi interjúban elmondta, hogy ő és Frankie Corio (Sophie) a forgatás előtt két hetet töltöttek együtt egy szállodai üdülőhelyen nyaralva, hogy kialakítsák azt a köteléket, amely az apa-lánya kapcsolat ábrázolásához szükséges volt.
#1
Volt egyszer egy nyár (2022) Egy 2022-es interjúban Frankie Corio (Sophie) azt nyilatkozta, hogy ő és Paul Mescal (Calum) nagyon közel kerültek egymáshoz a forgatás alatt, és még mindig face time-olnak egymással, hogy kapcsolatban maradjanak.
#2
Volt egyszer egy nyár (2022) Paul Mescal karaktere, Calum 32 éves lesz a filmben, Mescal azonban csak 26 éves volt a forgatás idején.
#3
Volt egyszer egy nyár (2022) Paul Mescal (Calum) valójában ír, a filmben pedig skót akcentussal beszél.
#4
Volt egyszer egy nyár (2022) Charlotte Wells egy korábbi interjúban elmondta, hogy a két hetes próbaidőszak alatt, amelyet a stáb Törökországban töltött, kétszer olvasták át a forgatókönyvet, csak Wells, Paul Mescal (Calum) és Frankie Corio (Sophie) volt jelen. Wells azt is hozzátette, hogy ezek a forgatókönyvek szándékosan nem tartalmaztak olyan jeleneteket, amelyeket Mescal egyedül játszik, és amelyek részletesen foglalkoznak a depresszióval, amelyben Calum szenved, így Corio alakítása naiv volt ezekkel a tényekkel szemben, ahogy Sophie is az.
#5