2016.10.18 17:31 e-batta
0

Hangsúlyos történet és szerelmi szál

Ismét egy Rohit Shetty produkció, ezúttal kevésbé az akcióra, inkább a történetre és a szerelmi szál(ak)ra helyezte a hangsúlyt. Nem véletlenül, ugyanis SRK és Kajol kettőse ebben mindig is nagyon erős volt (DDLJ, KKHH, K3G, My Name Is Khan stb.) És mert benne vannak már a korban, ezúttal az idősebb generációt képviselték, a fiatalosan bolondos szerepkört meghagyták Varun Dhawannak és Kriti Sanonnak. A történetvezetés kicsit hajaz a Golmaal-produkciókra, persze azért azoknál banálisabb, és közérthetőbb. Szerencsére Rohit az idiotizmusán vágott egy kicsit, jóval viccesebb jelenetek születtek, és kevésbé infantilisak.

SRK és Kajol semmit sem öregedett, egymás katalizátorai, a vászon csak úgy süt kettősük kémiájától, és a két fiatal színészt szabályosan lemossák a vászonról. Pedig szó sincs róla, hogy csak rajtuk van a hangsúly, ők sem akarják, egyszerűen megtörténik. Hiába szebb, törékenyebb Kriti, Kajol arca kifejezőbb, színészi talentuma pedig megkérdőjelezhetetlen, hiába jóképőbb ezerszer Varun, SRK annyira masszív, hogy kikerülhetetlen, a kamera is valahogy mindig ráfókuszál (vagy csak én vagyok kancsal). A mellékszerepekben egészen jól teljesít Johnny Lever és Sanjay Mishra, aki viszont a történet egyetlen csalódása (Kabir Bedit nem tudom ide sorolni, mert nem is vártam tőle mást, mint pocsék alakítást), az általam imádott , aki képtelen volt kihozni egy jó kis maffiózó alakítást abból a karakterből, ami neki adatott.

Hangsúlyos történet és szerelmi szál

Szörnyű volt, na! Viszont a film nem, úgyhogy megtartom.

47 Dilwale  (2015)

akció | romantikus | vígjáték

A Dilwale című filmben két, egymással korábban rivalizáló testvérpár férfi és női tagjai hosszú évek után ismét találkoznak egymással...

0