2018.05.04 17:10 MidoD7 Olvasottság: <100x
0

Pörögni, pörögni, pörögni!

Tavalyi nagy kedvencem volt az akció filmek között. Egyértelműen a zene ennél a filmnél nagyon fontos tényezőt játszott. Ugyebár főszereplőnk szerves része volt így amellett, hogy megalapozta a filmet még eszközként is használták. Nagyon ütős darabokat válogattak össze, mindegyik zene nagyon precízen volt kiválasztva az adott jelenthez ami számomra még pörgősebbé és gördülékenyebbé tette a filmet. Maga a történet nem nevezhető unalmas egyszerű sablont történetnek.

A karakterek igazán egyediek és élettel teliek ami számomra az egyik legfontosabb egy filmben. Ugyanis ez megadja a film alapját hisz hiába kapunk egy jól megírt történetet ha a benne lévő karakterek két dimenziós bábok. Itt viszont frappáns párbeszédekkel tarkított színes filmet kapunk. Főhősünk diszfunkcionalitása külön pontot érdemel hisz nagyon jól eljátszotta a kissé autista jellegű szerepét ami eléggé badass figurává tette őt.

Pörögni, pörögni, pörögni!

A filmet nem a megszokott lassú tempóban kezdjük hanem azonnal bele csapunk a lecsóba. Ezzel nekem meg is adták a kezdő lökést. Innen egyre csak felfele ívelt a film színvonala. Baby karaktere sokkal több volt mint egy elvont srác. Összetett volt, szeretet éhségét nagyon szépen kiemelték, lojalitásban sem volt hiány, még olyan ember iránt is aki gyakorlatilag belekényszeríti őt ezekbe a nehéz szituációkba. Mint már mondtam nagyon jó szereplőket és egyben színészeket kaptunk, mentesen minden sallangtól. Eiza González-t eddig nem igazán ismertem de tetszett az itt betöltött szerepe ahogy Jamie Foxx-szé is. De a többi színész is megkapta a maga remek háttér történetét ami teljessé tette számomra a filmet. Én összességében nagyon élveztem a filmet, remek befejezést kapott, sablon mentes cselekménnyel és frenetikus dalokkal.

akció | dráma | krimi | thriller | zenés

Bébinek (Ansel Elgort) van egy-két titka. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és fiúi szeretettel gondoskodik egy süketnéma bácsiról. De ha Doki (Kevin Spacey) hívja, akkor beül egy... több»

0