2018.09.18 23:40 Huresz Olvasottság: <100x
1

Gyűrűk ura rajongóknak kötelező!

Ha szeretted a Gyűrűk urát, rajongsz a Trónok harcáért és az Avatár - Az utolsó léghajlító sem áll távol tőled, akkor ez a neked való sorozat.

A történet szerint Xadia, a csodák és varázslatok földje, valaha egy földrész volt és a mágiának csak 6 forrása volt: a Nap, a Hold, a Csillagok, a Föld, az Ég és az Óceán. Ezer évvel ez előtt azonban egy varázsló az emberek világából felfedezte a hetedik forrást, a Sötét Mágiát. A sárkányok és az elfek látva a rettenetes pusztítást két részre szakították a kontinenst: Keletre, ahol Xadia varázslatos földjei terülnek el, valamint nyugatra, ahol az emberek királysága honol. Évszázadok keresztül a sárkányok királya maga őrizte a határokat, ám az utolsó Télforduló estéjén az embereknek a Sötét Mágia segítségével sikerült lemészárolniuk a sárkányok királyát és kegyelmet nem ismerve megölni annak egyetlen utódját, a Sárkány Herceget, ezzel egy hatalms háború szélére sodorva a világot.

Gyűrűk ura rajongóknak kötelező!

A karakterek abszolút szerethetőre sikerültek. Tele érzelemmel, kihívásokkal és jellem fejlődéssel. A történt elég komplex és minden egyes rész tud valami apró részletet elénk tárni ami odargaszt a képernyőhöz. Elkezdtem az első részt és nem bírtam befejezni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

És ha már megemlítettem az avatárt: Ott is úgy építkezett a történet, hogy az első a víz könyve volt, aztán jött a föld, a levegő majd végül a tűz. Nos itt az első évad a Hold könyve és remélhetőleg végig fog majd minket vinni mind a hat forrásán a mágiának. Az első évad 9 részre sikeredett, minden rész körülbelül 20 perc. Velős, izgalmakkal teli és látványos évad volt. Alig várom a folytatást.

animáció | családi | fantasy

Két fiatal herceg összebarátkozik a megölésükre küldött harcossal, így együtt néznek szembe a hatalmas kihívással, hogy békét hozzanak a Földre.  több»

1