2016.04.26 15:12 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
2

Első évad: Az O.J. Simpson-ügy

Egyszerűen zseniális. Mikor az első részbe belekezdtem, nem gondoltam volna, hogy ilyen szintű izgalmakat ki tud hozni a 10 részes, tárgyalásos krimisorozat. De ez egy olyan téma a történelem során, amit mindenképpen filmre kell vinni.

Ez a sorozat azért is lép fel jól, mert végig független marad, és nem akar állást foglalni O. J. Simpson ártatlanságában vagy bűnösségében. Mondhatni, itt O. J. csak mellékszereplő a 3. résztől. Olyan ez, mintha egy kulisszatitkot tudnánk meg, hogy a jogászok, az esküdtek, a családtagok és mindenki, aki ebben az egyéves cirkuszban benne volt, mit élt át, és mi vezetett a vádlott felmentéséhez. Szinte mindenre gondoltak a készítők.

Első évad: Az O.J. Simpson-ügy

A színészek elsőosztályúak, az alakításuk példátlan. Minden mozdulatuk elsöprő, és úgy gondolom, kicsit sem túlzok. Külön ki kell emelni a Jóbarátokból ismert David Schwimmert. Elképzelni se mertem volna, hogy egyszer ilyen jellegű szerepben látom brillírozni.

Sokszor alkalmazzák azt, hogy eredeti felvételeket játszanak a feldúlt tömegről, a bíróságról, ami még jobban segít beleélni magunkat a '94-ben megtörtént eseményekbe.

A sminkeseknek óriási pacsi, ugyanis a szereplők megszólalásig hasonlítanak a megformált emberre, ezt leginkább az utolsó rész végén tudjuk, meg amikor összevágva elénk tárják a képeket.

Nincs egy momentuma sem, amibe bele tudnék kötni. Lebilincselő. Aki nem ismeri a történetet, krimiként annak is jól üzemelhet ez a sorozat, de én mindenféleképpen egy kis Wikipédiát elolvasnék O. J. Simpson ügyről, mert azért úgy üt igazán.

Tökéletes minisorozat szenzációs alakításokkal és elsöprő drámával/politikával.

dráma | életrajzi | krimi

A krimisorozat a világ legismertebb, legtitokzatosabb bűnügyi eseteit világítja meg, eddig még be nem mutatott tanulmányokkal és bizonyítékokkal megfűszerezve.

2