2019.01.13 16:17 TribeBubu Olvasottság: <100x
0

Egész jó látványfilm, de borzalmas Venom film

!SPOILERVESZÉLY!

Eleve degradálónak éreztem a PG13 besorolást (Magyarországon a pár csúnya szó miatt kapott 16-os karikát) Venomra nézve. Ő egy antihős, aki megérdemelne egy keményebb korhatárt, mint Logan. De nem baj, igyekeztem felülemelkedni ezen, és úgy álltam neki a bemutatkozófilmjének. Tom Hardy remek választás volt a szerepre, és még az alapsztori is egészen vállalható lenne, de nálam ott bukott meg a dolog, hogy a végére nagyjából jó fiút faragtak Venomból. Miért kell minden egyes képregényfilmben megváltani a világot? Jó, egész ügyesen kisakkozták az alkotók, hogy ez jöjjön ki belőle, de miért kell ennek kijönnie? Kezd már unalmas lenni. Vagy Hollywoodban úgy érzik a filmkészítők, hogy egy CGI figura számára visszaesés lenne, ha lenne olyan film, amiben nem menti meg a Földet?

Egész jó látványfilm, de borzalmas Venom film

Azért jó oldala is akad a Venomnak. A szimbióta beszólásai hihetetlenül viccesre sikeredtek, habár egy kiemelkedő alakítás sincs a filmben, minden színész kitesz magáért, látványos (bár ez ma már alapelvárás) és a bónuszjelenet még a csalódottság ellenére is rávett, hogy várjam a folytatást. (Igaz, úgy hallom, az sem kap jobb korhatárt, úgyhogy nyilván az is csalódást fog okozni.)

Összegezve nagyon is örülök, hogy nem moziban néztem meg, mert egy ilyen élményre számomra nem érdemes ez a film, de egyszer meg lehetett nézni. Viszont ennyi elég is volt.

Merem remélni, hogy Venom következő kalandja ütősebb és eredetibb lesz, de főleg azt, hogy amilyen hirtelen a debütfilm korhatárát visszavette a stúdió, annak ugyanígy feljebb fogja tornászni.

75 Venom  (2018)

akció | sci-fi | thriller

Ruben Fleischer rendezésében kapott végre filmet a Marvel-univerzum egyik legizgalmasabb antihőse, aki űrlényként érkezik a Földre, és alig tudja kielégíteni gátlástalan... több»

0