2019.04.24 00:35 ZozArt89 Olvasottság: <100x
0

Retro buli a jövőben!

Totális örömmámor volt nekem ez a film. Nem kevés retro dolog volt benne. Olyan, amit még nem ismerhettem, és olyan is bőven akadt, amit már gyerekként magam is átéltem. Szóval nem meglepő, hogy azonnal be is húzott magával. Persze ez mind nem lett volna elég, ha nem lett volna az az egyszerűen remek és stabil történet, amit ide kanyarintottak.

Hol is kezdjem, hogy jó legyen. Először is felvázoltak nekünk egy elég futurisztikus helyzetet, majd vissza nyúlkálnak a múlt klasszikusaihoz. Számomra ez olyan érzést adott, mintha arra akarna utalni, hogy habár előre haladunk, és egyre modernebb lesz a technika, de nem szabad elfelejtenünk, hogy honnan is indultunk. Értékei vannak manapság is ezeknek a történelmi pillanatoknak, legyen az film, játék vagy bármi. A zenéje kimondottan tetszett, pörgős, és külön hangulatot teremtett. Nem tudom, ki hogy van vele, de engem a hideg rázott többször is. Aki akár kicsit is szereti a popkultúra bármely szegmensét, az biztos, hogy ebben a filmben megleli. Elég sok olyan pillanat volt, amin elképedve csak vigyorogni tudtam, mint egy ovis, majd fennhangon megszólaltam, hogy: "Jééé, és tényleg, régen ezt is szerettem..."

Retro buli a jövőben!

Gyakorlatilag a film egyszerre repít a múltba és a jövőbe. Elkápráztat a jövő adta lehetőségekkel, a látványvilágával és frappáns lehetőségeivel. A múlt pillanatai pedig szerintem mindenkinek kellemes perceket adnak azáltal, hogy felidézhetjük őket. Összegezzük: van benne kicsiknek, nagyoknak egyaránt minden jó. Izgalmas az utolsó percig. Remek nosztalgia vonat, és kiváló a jövő bemutatásában is. Bravúros lett.

akció | kaland | sci-fi

2044-ben az egész világot behálózó, virtuális valóságon alapuló játék, az Oasis nyújt menedéket azoknak, akik a sivár hétköznapokból menekülni szeretnének. Az Oasisben a... több»

0