Film tartalmak

73 Ösztön  (1999)

Ethan Powell (Anthony Hopkins) egy híres kutató több éve eltűnt. Családja már teljesen feladta a reményt, hogy viszont látja. Amikor egy rezervátum ké... több»
Jesus Shuttlesworth (Ray Allen) a fiatal feltörekvő egyetemi kosárlabda játékos. A kiváló tehetséggel megáldott játékosért bármint megtennének egyes c... több»

60 Legendary  (2010)

Cal Chetley (Devon Graye) okos, ám kis növésű srác, aki a Sallisaw külvárosában él ahol a helyi középiskolában a birkózás sportág vállt híressé.Bátyja... több»
Jennifer (Alicia Silverstone) a szemrevaló, bájos, ártatlan kamaszlány aki bébiszitterként dolgozik, nem is gondolná, hogy már puszta jelenlétével men... több»
New York a nyolcvanas évek környékén, a város legszegényebb környékén járunk East Villiage-be. A film története pár bohém fiatal minden napjait és sze... több»
Waxman (Dolph Lundgren) képzett bérgyilkos.Új küldetése során nem várt dolgok nehezítik feladatát.Egy nő a célpontja, de áldozata váratlanul egy gyerm... több»
Egy titkos föld alatti nukleáris atombomba kísérlet következtében nagy mennyiségű hő szabadul fel a légkörben, a nyomás hatására a föld Csendes óceáni... több»
Marty Kingston (Ray Liotta) detroiti nyomozó egy speciális rendőrségi egység vezetője, a kábítószer bandákba beépült csapat a városban folyó drog terj... több»

76 A pad  (2000)

Kaj (Jesper Christensen) alkoholista, egykoron szakácsként dolgozó, büszke ember. Tönkrement életét már hosszú ideje munka nélkül tengeti egy önkormán... több»

68 Malcolm X  (1992)

Malcolm Little életét bemutató életrajzi, dráma azaz Malcom X című film az egyik leghíresebb fekete bőrű, amerikai vezetőt mutatja be. Állandó ellensé... több»