Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
76%

Ali G Indahouse (2002)

Ali G Indahouse
Filmadatlap
 
18
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 09. 23.

legújabb vélemény

0

Nagyon gyenge szatíra. Értem hogy a lényege a görbe tükör, de gáz volt nézni. Annyira túlsarkította az egész szituációt és a poénjai is túl kicsinyesek voltak. A felénél inkább már csináltam valami mást és csak alapzajként szolgát egyéb teendőimhez. Nem jó, én kerülném.

 
Deku   2017. 10. 14.

0

Egyértelműen nagyon jó vígjáték lett és Martin Freeman hozta a formáját. Na ez a film már végre olyan ízléseket ütött meg ami számomra is emészthető volt. Viszont még így sem érte el a jó kategóriát inkább egy közepes átlagos szintet hoz de azt kellemesen.


 
Attila G. Nézhetetlen  2019. 04. 11.

1
Jaj neeeeeeeeee

Annak idején, 2002-ben ez volt a 106. film, amit moziban láthattam. Ez a szám addig az évig egyéni rekord volt, s ezt is csak egyszer múltam felül azóta is, 2 esztendővel később, amikor 156 filmet néztem meg moziban (valamelyiket kétszer is). Az Ali ... teljes kritika»

 
Norbert93   2019. 07. 16.

0

Mindenképpen szögezzük le, hogy ez egy nagyon megosztó paródia/szatíra/agymenés. Van akinek kultfilm, van aki csak viccesnek tartja, míg van aki azt is bánja, hogy megnézte. Fiatalabb koromban ezt a fárasztó, már-már kínos humort rendkívüli módon tud... több»

 
Syracuse   2015. 05. 13.

0

Totális agyhalál. :D Néha kell ilyeneket is nézni, nyilván nem szolgál hatalmas mondanivalóval, és szórakoztatni sem a szokásos módon szórakoztat. Kiégeti az agyat, kész.

 
Superbad   2017. 02. 02.

1

Ali G karaketere egyértelműen megér egy filmet- sőt többet is, csak az a kérdés ki vevő erre a humorra ? Elég sokan ahhoz, hogy a kétezres filmek egyik kultikus vígjátéka megszülethessen. Erősen ajánlott alap darab !!! 10/10

 
erahurka   2018. 08. 17.

0

Folyamatos humor áradat a magát feketének képzelő Sacha Baron Cohentől. Egy pillanatra sem lassít, végig nyomja a hülyeséget, és mindezt valahogy úgy sikerült összehozni, hogy elképesztően szórakoztató legyen.

Galéria (8)

Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen

Videók (1)

 

Mark Mylod, a rendező a főként tv-sorozatokon dolgozott.

(Bogi87)
 

A Da Ali G Showból összesen 12 rész készült, és egy éven keresztül vetítették.

(Bogi87)
 

Cohen a The 11 O'Clock Showhoz, a brit Channel 4 műsorához találta ki Ali G-t.

(Bogi87)
 

A film közel 5 millió fontból készült és mintegy 26 millió dollárt hozott a konyhára.

(Mavil)
 

A John Nike Szabadidőközpont a valóságban is létezik Bracknellben .

(Mavil)
 

A filmben, amikor az elnöki autóval megérkezik Ali és az elnök, a kocsiról látható külső felvételek valódiak, Tony Blair érkezését mutatják.

(Mavil)
 

Ali G nagymamáját az a Barbara New alakítja, aki a Csengetett, Mylord? című tévésorozatban Mabel Wheeler szerepét játszotta el.

(Menyét Ibolya)