Film tartalmak

A dokumentumfilm a 2001. szeptember 11-i terrortámadás hiteles történetét mutatja be. A felvételek között láthatunk több tucat különböző amatőr, kézi ... több»
Hongkongban "csirkének" nevezik az örömlányokat. A vonzó Kum régi motoros a szakmában, az élete kész legenda. Nem véletlen, hogy "Aranycsirké"-nek tar... több»
Sammy, a kétéves kislány fulladásos köhögési rohammal kerül kórházba. Az orvos megállapítja, hogy egy kis tárgy akadt meg a torkán. Megpróbálja műtét ... több»
Leo Lemke, a New York-i hentes csak nemrég vette el a csinos, érzéki Marinát, de máris furcsállya, hogy az egész környék a fiatalasszony varázsa alá k... több»
Cefalu báró meg akar szabadulni megunt feleségétől, Rosaliától, hogy a szép Angelát feleségül vehesse. Az olasz jog, amelyben a válás tiltott dolog, s... több»

61 20 30 40  (2004)

A film három elbűvölő főhősében sok a közös vonás: mindhárman függetlenek, mindhárman keresik a helyüket a világban és keresik azt a kalandot, amiből ... több»
Marie Antoinette szertelen és sokak által gyűlölt hercegnő, aki még szinte gyermek, amikor a fiatal és közönyös francia király, XVI. Lajos felesége le... több»

67 Dante Pokla  (2007)

Dante poklát még sosem jelenítették meg kézzel rajzolt papírbábokkal és kizárólag kézzel alkotott különleges effektek segítségével. Mostanáig. Fedezze... több»
Egy gyermekeit egyedül nevelő apa úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi a sorsát, amikor politikusok megpróbálják kitúrni a lakásából egy korrupt ingatl... több»
Steve Jobs egy zseni volt. Olyan eszközöket adott nekünk, amelyekkel megváltoztatta az életünket és a kommunikációnkat. Ő volt az a férfi, aki felrázo... több»