Film tartalmak

A magyarul "Rémkoppantók" címen megjelent könyv adaptációja. A történet szerint Roberta Andersen western írónő Haven kisváros peremén él visszavonulta... több»
A 6 részes CNN sorozat központjában a Kennedy család áll. A Kennedy-dinasztia személyes kapcsolatai kerülnek a fókuszba, hogyan segített a nemzeti és ... több»
A sorozat egy Dél-Karolinában lévő elit bentlakásos iskola történetét mutatja be. Két rivális kollégium tagjai pedig összefognak, hogy megakadályozzan... több»
A dokumentumfilm a tűzoltók emberfeletti erejét mutatja be, amely során életeket és élettereket védenek meg.... több»
Gereon Rath nyomozót átvezénylik Kölnből Berlinbe. Itt megkísérel felszámolni egy az oroszok által felépített és üzemeltetett prostituált hálózatot. U... több»

56 Paula  (2017)

A sorozat egy "egyéjszakás" kalandról szól, amely erőszakos véget ér. Ennek hatására egy nőt és egy férfit csakis bosszú kezd el hajtani. ... több»
A sorozat friss perspektívát nyújt a világ tíz legszebb és legkülönlegesebb alkotásainak megismeréséhez. ... több»
A cselekmény a 12. század Angliájában zajlik. A középpontba egy katedrális építése kerül, amelyért a bencés szerzetesek küzdenek szinte az egész világ... több»

NA Touch  (2012)

A főszereplő Jake (David Mazouz) autista. Édesapja Martin Bohm (Kiefer Sutherland) mindenben segíteni akar a fiának, aki születése óta egy szót se szó... több»