Film tartalmak

A sorozat betekintést nyújt az NBA élportolóinak mindennapjaiba, mind a kulturális, mind politikai szerepükre is. ... több»
A sorozat számos témáit mindennapi életből meríti, történeteit pedig főként a női nem szemszögéből meséli el. ... több»

68 The Cry  (2018)

Egy házasság összeomlását követhetjük nyomon, a film feltárja az anyaság mítoszait és igazságait. Egy ausztrál kis tengerparti városból származó baba ... több»

71 Beat  (2018)

Beat Berlin leghíresebb techno klub promótereként dolgozik, és maga sem hagyna ki egyetlen partit sem. Az európai titkosszolgálatok felveszik őt titko... több»
Két elválaszthatatlan haver, Gluko és Lennon, csodálatosan furcsa kalandjait követhetjük nyomon. Nemcsak azt kell elkérniük, hogy valahogyan hazatérje... több»
Egy élőszereplős dokumentumfilm-sorozat, amely személyes áldozati történeteket ábrázol, amelyeknek eredménye a legmagasabb katonai kitüntetés, a Medal... több»

72 Westside  (2015)

A sorozat a bűnözést és szenvedélyt mutatja be Aucklandben, Új-Zélandon 1974 és 1979 között.... több»
Ebben a heti műsorban Hasan Minhaj egyedülálló komikus hangján és történetmesélési készségén keresztül feltárja a nagyobb trendeket, amelyek a törede... több»
Busy Philipps vezette TV show, melyben interjúk és kommentárok keretei között megvitatják a popkultúrát és a nap legjobb Instagram bejegyzéseit.... több»

55 Us & Them  (2013)

A sorozat Gavin és Stacey fő életpillanataira koncentrál, akik megpróbálják fenntartani a kapcsolatukat, amíg egyesíteni tudják a sarkító életű család... több»