Film tartalmak

68 Unicorn Boy  (2023)

Amikor egy megtört szívű fiatal művész egy unikornis által lakott alternatív dimenzióba kerül, segítenie kell egy sötét erő legyőzésében, hogy békét h... több»

62 La graine  (2023)

Lucie és Ines szeretik egymást, és szeretnének gyereket, de nem sikerül nekik megfelelő donort találni. Öt próbálkozás után egy utolsó tesztre indulna... több»

74 Viften  (2023)

St. Croix, a dán Nyugat-India, 1848. Anna és Petrine közeli barátok. Mindketten színesbőrűek, de Anna szabad, és övé a házvezetőnő, a rabszolga Petrin... több»
Boris és Jonathan kapcsolata fordulóponthoz érkezett. Boris színész, és kezdi összekeverni a munkát meg a valóságot, Jonathan pedig író, akinek szembe... több»

62 Le Horla  (2023)

Egy férfi családjával új lakásba költözik, és furcsa jelenlétet kezd érezni maga körül. Csak a képzelete játszik vele, vagy tényleg van ott valami?... több»

NA М  (2023)

A világon járvány pusztított végig. Marko egyedül van, és az erdő biztonságán kívül szembe kell néznie egy összetört, csendes és veszélyes világgal.... több»
Egy nő Balin találja meg az igazi szerelmét, de dilemmába esik, hogy a vőlegényét válassza, vagy a szívét kövesse.... több»

57 Juniors  (2023)

Jordan és Patrick tizennégy évesek, egy kis faluban élnek Dél-Franciaországban, az Isten háta mögött. A Call Of Duty számítógépes játékkal próbálják e... több»
Luí és Sofí kalandjait követhetjük nyomon. Megfejtik a térképet, amely egy varázslatos forráshoz vezeti őket. Ezzel meghiúsítják Viperiana ördögi terv... több»
Miyabi egy balesetben elvesztette egyetlen lányát. Lánya halála után elvált annak apjától, és új barátjával él. Prostituáltként dolgozik. Egy nap talá... több»