Film tartalmak

Baltimore. Szilveszter. Egy tehetséges, de problémás rendőrtisztet (Shailene Woodley) toboroz az FBI főnyomozója (Ben Mendelsohn), hogy segítsen profi... több»
Szívből jövő film testvériségről, vágyakról, féltékenységről és fiatalságról a véget nem érő trópusi panamai nyárban. ... több»

NA The Tutor  (2023)

Egy oktató, miután váratlan feladatot kap egy kastélyban, azon kapja magát, hogy diákja rögeszméivel küzd, ami azzal fenyeget, hogy leleplezi legsötét... több»
Egy fiatal nő megpróbálja újjáépíteni az életét, amikor munkát vállal egy antikváriumban. Az üzletet birtokló kedves lelkektől visszanyeri önbizalmát,... több»
Miközben egy házaspár egy Airbnb-s lakásban egy Charles Manson-filmet szerkeszt, a film sötét eseményei egy rejtélyes vezető titokzatos cselekedeteibe... több»
Ifjúsági kórusok gyűlnek össze egy zenei versenyre. ... több»

75 Paradise  (2022)

Egy tomboló erdőtűz középpontja Északkelet-Szibériában, amelyet az éghajlatváltozás idézett elő. A sorsukra hagyott falusiak összefognak. ... több»
Egy elismerést kereső tinédzser. Egy munkás, aki bármit megtenne a főnyereményért. Egy karrierje végén álló felsővezető, aki be akarja bizonyítani mag... több»
Az elkötelezettségtől félő Natalie felpróbálja nagymamája varázslatos esküvői fátylát, és a jövőjébe kerül, ahol ő és barátja, Scott boldog házasságba... több»
Az ambiciózus New York-i rendezvényszervező, Kelly az egyik legjobb a szakmában. Amikor azonban Joe, egy makacs, de befolyásos honlapszerkesztő felbér... több»