Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Érkezés


(Arrival)
Érkezés

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3
A távoli jövőben játszódó történet középpontjában egy a Föld létezését veszélybe sodró esemény áll: földönkívüliek érkeznek bolygónkra. A hadsereg vezérkara egy brilliáns nyelvész segítségét kéri, hogy kommunikálhassanak az idegenekkel - a cél, hogy megtudják az érkezés okát. A tudós minden erejével azon munkálkodik, hogy szót értsen a vendégekkel, ám munkája során az apró részekből összeáll számára a földönkívüliek érkezésének valódi célja... (erare)
 
2016. 11. 10. 19:04 

Annyira nem tetszett, mert 2016-ban ennél jobb sci-fire számítottam. A jelenetek annyira nem fogtak meg, tele van üres részekkel és semmitmondó, felesleges párbeszédekkel, megnyilvánulásokkal.

 
2017. 03. 13. 16:16 

Nekem is csalódás a film. Egyszer végig lehet nézni, végefele azért kezd izgalmas lenni ahogy összekuszálódnak a szálak, de a végére elég pozitív kicsengésű ROMANTKUS DRÁMAI filmet kapunk, érdekes a scifi része ahogy reálisan próbálja felépítemi egy földönkívüli élettel való találkozást, életszerű hitelesnek próbál tünni, nyelvész és tudományos szempontból, majd végül amit felépített másra terelődik a hangsúly...

 
2017. 03. 12. 12:49 

Én , nekem nem nagyon tetszett maga a sztori. Néhol, egy két érdekes jelenetre felfigyeltem, de semmi bravúr,semmi extra nem fedezhető fel benne. Talán a vége, de az is bugyuta számomra. Ennél jobbra számítottam.

Jeremy Renner
Amy Adams
Amy Adams
Amy Adams
Amy Adams
Forest Whitaker
Amy Adams
Amy Adams
Jeremy Renner
Forest Whitaker
Amy Adams
Jeremy Renner
Amy Adams
Jeremy Renner
Jeremy Renner
Amy Adams
Amy Adams
Amy Adams
Amy Adams
 

Jeremy Renner vezetékneve (hasonlóan a filmbéli Hannah nevéhez) palindrom, vagyis mindkét végéről olvasva ugyanazt kapjuk.

(magyaristvan)
 

9 kategóriában kapott BAFTA- jelölést, mégpedig : Legjobb film, Legjobb női főszereplő – Amy Adams, Legjobb rendező – Denis Villeneuve, Legjobb adaptál forgatókönyv, Legjobb fényképezés, Legjobb vágás, Legjobb zene, Legjobb hang, Legjobb vizuális effektusok

(BéBé)
 

Golden Globe jelölést kapott két kategóriában: legjobb női főszereplő jelölés(Amy Adams), legjobb filmzene jelölés(Jóhann Jóhannsson)

(BéBé)
supernaturalmovies.blog.hu - Én lenni idegen, jöttem nézni Föld - Érkezés
...nem lett egy rossz film az Érkezés, habár most egy kicsit jobban izgulok a Blade Runner 2049 miatt. A hangulata egészen különleges, az akciók teljes kizárásával is sikerült fenntartani szinte végig a feszültséget (ámbár egyetlen apró kis robbanást mégiscsak sikerült beletuszkolni a filmbe, gyanítom a stúdió e nélkül nem engedte volna kigördülni a filmet a gyárból), a lassú és következetes építkezése, valamint a néhol igencsak hátborzongató zenei aláfestése szintén dicséretet érdemel. 6/10
Movieaddicts: Érkezés
Az Érkezés egy kellően hangulatos, realisztikus és élvezetes sci-fi, amely lassabb tempója ellenére végig leköti a néző figyelmét. 8/10
Frappa Magazin: Érkezés – A legújabb űrlényes őrület
A kanadai Dennis Villeneuve a Blade Runner 2049 feldolgozása előtt összedobott egy fantasztikus űrlényfilmet. Kijelenthetjük, hogy nem fogtok csalódni!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.