Robin Williams karaktere központi szerepet kap az új Jumanji-filmben

Bár a karakter nem tűnik majd fel a filmben, mégis jelentős hatással lesz a cselekményre.

Idén végre megérkezik a mozikba az 1995-ös Jumanji folytatása, melyben Robin Williams karakterének is kulcsfontosságú szerep jut majd. Erről beszélt a produkció sztárja, Jack Black a The Hollywood Reporter-nek adott barcelónai interjújában.

"Felfedezzük a dzsungelt, és megpróbáljuk meghódítani a játékot, élet-halál dolga. Miközben a játék belsejében tartózkodunk, nyomokra bukkanunk, amit Williams karaktere, Alan Parrish hagyott hátra. Ezzel anélkül tud segíteni nekünk a túlélésben, hogy jelen kéne lennie" - árulta el.

Az eredeti 1995-ös verzió története szerint  a Williams által alakított szereplő még gyerekként lett a játék foglya, és egészen addig az is maradt, amíg két kíváncsi gyerek véletlenül ki nem szabadította huszonhat évvel később.

A Jumanji: Vár a dzsungel rendezői székét Jake Kasdan foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Karen GillanDwayne JohnsonKevin HartMissi PyleJack BlackBobby CannavaleRhys DarbyAlex WolffTim Matheson és Nick Jonas. A film december 20-án debütál a mozikban.