Videóban kért bocsánatot Jason Momoa az Instagram-posztja után

Már gőzerővel forog a Halálos iramban 10 Olaszországban, Jason Momoa pedig meg is osztott néhány fotót, amellyel sikerült kiakasztania a követőinek egy részét.

A félreértés elkerülése végett már az elején szükséges tisztázni, hogy a sztár még csak nem is spoilerezett el semmit sem a tizedik Halálos iramban filmből. Momoa egész egyszerűen azzal haragított magára sokakat, amiért a forgatási szünetben felkereste a Sixtus-kápolnát, ahol fotózkodott néhány rajongójával.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés

“Találtam olyan embereket, akik fotózkodni szerettek volna velem, ami persze furcsa egy vatikáni kirándulás során, hiszen rengeteg pomba és látnivaló van. Nagyon tisztelettudó voltam, engedélyt kértem, amiről úgy gondoltam, hogy helyénvaló dolog. Soha tennék olyat, amivel tiszteletlen lennék valaki kultúrájával szemben, szóval ha mégis így viselkedtem, akkor elnézést kérek. Ez egyáltalán nem állt szándékomban” - kért nyilvánosan elnézést mindenkitől Momoa egy videóban, majd azt is hozzátette, hogy egy pénzösszeget is adományozott.

Jason Momoa a videóban azt is elmondja, hogy már távozni készül Olaszországból, viszont élete legszebb pillanatait tölthette ott a forgatás során. A Louis Leterrier rendezésében készül Halálos iramban 10 a tervek szerint 2023. május 17-én kerül majd a mozikba.