1,2 milliárd megtekintett percet húzott be az apokaliptikus sorozat, az eredeti streaming filmek mezőnyében egy sci-fi dominált (április 19-25, USA)

A Fallout volt a legsikeresebb cím az április 19-25 között héten a Luminate friss adatai alapján, írja a Variety.

Az Amazon Prime videojáték adaptáció sorozata 1,2 milliárd percnyi lejátszást és 2,5 millió megtekintést gyűjtött be, a korábbi összesen 2,5 milliárd perc mellé. Ezt követte a Szarvasbébi című brit limitált sorozat, amely annak ellenére, hogy 647,4 millió perces nézettségével alig több mint fele a Fallout nézettségének, a rövidebb, 238 perces játékideje miatt valamivel magasabb, 2,7 milliós nézettséget ért el.

További figyelemre méltó újoncok közé tartozik a Nyitott ajtók: Börtönkísérlet 463,6 millió perccel és 1,4 millió megtekintéssel, valamint a The Circle hatodik évada, amely 265,3 millió percet húzott be. Az Under the Bridge, a Hulu true crime sorozata az ötödik helyen végzett az eredetiek streaming műsorok között, 241,9 millió perc nézettséget gyűjtve a hét folyamán.

64 Fallout  (2024)

akció | dráma | kaland

Egy jövőbeli, poszt-apokaliptikus Los Angelesben a polgároknak földalatti bunkerekben kell élniük, hogy megvédjék magukat a sugárzástól, a mutánsoktól és a banditáktól a... több»

A filmek mezőnyében a Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő 740,8 millió megtekintett perccel és 6,1 millió megtekintéssel szerezte meg a lista első helyét. Elődje, a Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke újra felkapott lett a friss premier miatt, és 200,5 millió perc megtekintést ért el, ami a negyedik helyre volt elegendő. A Mit követett el Jennifer Pan? és a Fakopáncs Frici a nyári táborban szintén kiemelkedő teljesítményt mutatott, előbbi 240 millió, utóbbi 202 millió megtekintett perccel zárta a hetet.

akció | dráma | kaland

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»