A június 7-13. közötti hét streaming nézettségi rangsorát a Netflix uralta, mind az eredeti filmjeik, mind a tévéműsoraik az első helyeken végeztek, írja a Variety.

A bérgyilkos, aki nem is volt, Richard Linklater filmje, nagy fölénnyel lett a hét legnézettebb streaming-filmje. A Netflixen töltött első hét nap alatt 1,5 milliárd percnyi nézettséget ért el, ami 12,6 millió megtekintést jelent. Ez több mint kétszerese a legközelebbi vetélytársak, a Cápák a Szajnában és a Hogyan raboljunk ki egy bankot nézettségének.

akció | vígjáték

A film Gary Johnson nyomozó történetét követi, aki bérgyilkosnak adja ki magát, hogy végre leszámolhasson az alvilággal.

A televíziós sorozatok mezőnyében Shonda Rhimes drámája, A Bridgerton család visszavette a trónját. Az előző heti rövid visszaesés után a 3. évad utolsó négy epizódjának megjelenése az első napon 589 millió megtekintett perccel az első helyre ugrott. A Bridgerton ezzel még nem végzett, hiszen az 1. és a 2. évad is erős helyezést ért el a rangsorban (9. és 10. hely).

A Netflix eredeti műsorai a Bridgerton mellett is remekül szerepeltek. Az Eric megőrizte a lendületét a második helyen, míg az olyan újoncok, mint a Sweet Tooth: Az agancsos fiú 3. évada és a Keresem a párom 2. évada erős számokkal debütáltak a 3. és a 4. helyen.

Akadtak azért meglepetések is - a Hitler és a nácik: A gonosz a vádlottak padján impozáns nézettségi növekedést produkált, a Top 20-on kívülről az 5. helyre ugrott. A várva várt új Star Wars-sorozat, Az akolitus is debütált a ranglistán, 380 millió megtekintett perccel a 6. helyen végzett.

dráma | romantikus

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»