33 éves korában elhunyt az Amerikai istenek és a Vérengzés színésze, Robert Cormier

33 éves korában elhunyt Robert Cormier színész.

Egyik legismertebb alakítása a Heartland című sorozatban látható Finn Cottertként. “Mély szomorúsággal értesültünk Robert Cormier haláláról. Az elmúlt két évadban a Heartland szereplőgárdájának szeretett tagja volt. A Heartland szereplői és a stáb nevében gondolataink vele és családjával vannak, akik magánéletet kértek ezekben a nehéz időkben” - olvasható a sorozat hivatalos oldalának közleményében.

“Robert Cormier, alias a Heartland Finnje, egy csodálatos tehetség volt, aki túl korán távozott közülünk. Mély szomorúsággal értesültünk a haláláról. Őszinte részvétünket fejezzük ki barátainak, családjának és munkatársainak” - írja a Heartland Egyesült Államoban található csatornája, az UpTV.

Cormier további ismert alakításai A kijelölt túlélő, a Vérengzés és a Váltságdíj című produkcióban láthatók, első filmes szerepét pedig a 2018-ban megjelent Firecrackersben kapta.

Robert Cormier halálának okát egyelőre nem közölték a nyilvánossággal. Nyugodjon békében!

119 híresség, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Robert Cormier

Robert Cormier

szül. 1989. 07. 14. - elhunyt 2022. 09. 23.
Kanada
Egyik legismertebb alakítása a Heartland című sorozatban látható Finn Cottertként. Cormier további ismert alakításai A kijelölt túlélő, a Vérengzés és a Váltságdíj című produkcióban láthatók, első filmes szerepét pedig a 2018-ban megjelent Firecrackersben kapta.