Matthew Perry (galériánkban) eredetileg szerepelt volna a Ne nézz fel! című Netflix-filmben,  de egy orvosi vészhelyzet után kénytelen volt kilépni.

A színészt épp operálták, amikor öt percre megállt a szíve - írja a Rolling Stone keddi, "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" című memoár alapján.

A Jóbarátok sztárja azt írta, hogy bár leforgatott egy jelenetet Jonah Hillel, aki egy republikánus újságírót alakít, nem tért vissza a forgatásra. Ehelyett egy svájci rehabilitációs központban maradt.

Perry kifejtette, hogy műtéten esett át, hogy egy "furcsa orvosi eszközt" ültessenek a hátába, miután hazudott az orvosainak arról, hogy erős gyomorfájdalmai vannak, hogy hidrokodon receptet kapjon.

Mivel előző este bevette az opioidot, a hidrokodon összekapcsolódott a propofol nevű altatószerrel, amelyet a beavatkozás során használtak.

"Reggel tizenegykor kaptam az injekciót" - írta Perry. "Tizenegy órával később egy másik kórházban ébredtem. Úgy tűnt, a propofol megállította a szívemet. Öt percre."

"Azt mondták, hogy valami izmos svájci fickó tényleg nem akarta, hogy a Jóbarátok sorozatból ismert fickó az asztalán haldokoljon, és teljes öt percig újraélesztett, ütötte és verte a mellkasomat."

"Ha nem a Jóbarátokban szerepeltem volna, akkor három percnél abbahagyta volna?" Perry folytatta. "Megint a 'Jóbarátok' mentette meg az életemet?"

Perry megjegyezte, hogy a férfi "talán megmentette [az] életét", de közben nyolc bordáját törte el.

Perrynek túl nagy fájdalmai voltak ahhoz, hogy visszatérjen a Netflix-film forgatására, amit "szívszorítónak" nevezett.

Az egyetlen jelenet, amelyben játszott, végül nem került be a végleges vágásába.

Perry a közelmúltban őszintén beszélt arról, hogy hetekre kómába került a függőségének következtében.

vígjáték

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»