57,7 milliárd megtekintett perc, ez a sorozat minden létező streaming rekordot megdöntött 2023-ban

A Nielsen közzétette a 2023-as évre vonatkozó nézettségi adatokat, amelyek alapján igazán megdöbbentő rekord született.

Merthogy a korábban a nézettségi listákat vezető Briliáns elmék sorozat a korábban A hivatal által tartott nézettségi rekordot is megdöntötte. A jogi dráma 2023-ban mintegy 57,7 milliárd megtekintett percet hozott össze, amely a már említett A hivatal 57,1 milliárd megtekintett perces rekordját is felülmúlta.

Ez a rekord gyakorlatilag a Netflix “egyeduralmát” is jelenti a streamingpiacon, A hivatal utolsó epizódja 2023-ban az NBC-n, ugyanakkor továbbra is hatalmas népszerűségnek örvendett, a sorozat 2021-ben került le a Netflix műsorkínálatából, így átköltözött a Peacockra. 

A Briliáns elmék 2019-ben zárult le, a Netflixen pedig épp 2023 nyarán vált elérhetővé, a következő hónapokban pedig rendre a legnézettebb tartalomnak számított a platformon. A második helyen egyébként a Bluey végzett 43,9 millió megtekintett perccel, míg a dobogó harmadik fokát az N.C.I.S. - NCIS - Tengerészeti helyszínelők foglalta el 39,4 millió megtekintett perccel.

dráma | vígjáték

Nincs olyan ügy, amelyet Harvey Specter, a dörzsölt ügyvéd ne tudna megoldani. Egy szerencsés véletlen folytán találkozik Mike Ross-szal, a rendkívül tehetséges fiatalemberrel,... több»