7 újdonság a héten a Netflixen: Videojátékos horror, börtönvígjáték, Ultraman és mások

Múlt héten a metál és a dokumentumfilmek cipelték a hátukon a Netflixet, de ezen a héten sem kell attól tartani, hogy semmi újdonság nem érkezik. A következő napokban is debütál pár jóság a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában: videojátékos horror, dokumentumfilm és hamisítatlan japán szörnyfilm is, de a főszerep a vígjátékoké lesz.

#7

dráma | thriller

Netflix

A sorozat egy nemi erőszak körül összpontosuló botrány történetét mutatja be a brit elit köreiben, valamint a nőket, akiket ez az eset érintett. több»

Egy sorozat a nemi erőszakról a középpontban olyan nőkkel, akik érintettek a témában. És e nők a a brit elit körébe tartoznak.
#6

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Hatalmas szörnyek bukkannak fel, és az emberiség pusztulásával fenyegetnek. A kormány saját kézbe veszi a dolgokat, válságstábok ülnek össze, hogy megoldást találjanak, ám... több»

Ha valaki odavan a klasszikus japán szörnyfilmekért, amiben toronyház méretű kaijuk csatáznak méretben hozzájuk illő robotok vagy épp szuperhősök ellen, akkor most lesz minek örülni.
#5

dokumentum

Netflix

Ötrészes dokumentumfilm-sorozat a világ leglélegzetelállítóbb nemzeti parkjairól és az ott élő állatokról, akiknek ez a vadon jelenti az otthont. A narrátor szerepében Barack... több»

Rendező: Sarah Peat, Sarah Conner
Szereplők: Barack Obama
Erre a hétre is jut egy nagyon látványos természetfilm. Ezúttal egy ötrésztes dokumentumsorozatnak örülhetünk, amely a világ legszebb nemzeti parkjait és az ott élő állatokat mutatja be.
#4

dráma | vígjáték

Netflix

Egy férfi megtudja, hogy a gyermek, akit 9 éve nevel, talán mégsem az ő fia. Ezután elindulnak, hogy megtalálják a biológiai apát. több»

Mit tennél, ha rájönnél, hogy kilenc éve nevelt kisfiad talán nem is a te fiad? Útnak indulsz vele, hogy együtt kutassátok fel a biológiai apját. 
#3

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy tudós hazaköltözik szerelmi bánata miatt. A bátyja azonban felbérel egy jóképű idegent, hogy rávegye a húgát, adják el a földjeiket. több»

Ha már unod az amerikai vígjátékokat, akkor itt egy lengyel romantikus vígjáték. Egy tudós hazaköltözik, hogy a családi birtokon heverje ki szerelmi bánatát. Ám bátyja felbérel egy jóképű fickót, hogy hálózza be és vegye rá a birtok eladására.
#2

55 Nők a sitten  (2022)

(2)

vígjáték

Netflix

Egy dokumentumfilmes stáb követi figyelemmel a Woldsley fegyintézet rabjait és személyzetét, miközben Catherine Tate több karaktert is megformál, hogy a büntetés-végrehajtási... több»

Catherine Tate új vígjáték-sorozata egy női fegyház hétköznapjaiba ad betekintést. A színésznő több karaktert is eljátszik, hogy így mutassa be a büntetésvégrehajtási rendszert a maga sajátos humorával.
#1

51 Válassz vagy meghalsz  (2022)

(11) (1)

dráma | horror | thriller

Netflix

Egy lecsúszott diák, aki egy 100 000 dolláros nyereményt keresve egy ismeretlen, 1980-as évekbeli túlélő számítógépes játékot kezd játszani. Egy sor váratlanul rémisztő... több»

A klasszikus videojátékos horrorsztori: ami eleinte csak egy ártatlan túlélőhorror játéknak tűni, arról hamar kiderül, hogy nem annyira ártatlan. És már nem a játékon belüli túlélés a cél, hanem a valódi. Robert Englud újra horrorban szerepel, de Eddie Marsan is felbukkan.