A 8 legforróbb filmes szexjelenet 2022-ből

Akadnak köztük valóban jó minőségű, kellemesen bizsergető erotikus jelenetek és egészen agyzsibbasztó softpornó, ami szinte már az érthetetlenég határát súrolja...csak nézünk és arra gondolunk, ezt miért kellett...?

Mit gondolsz a jelenetekről? Volt olyan, ami bejött? 

#8

42 365 nap: Ma  (2022)

(13) (1)

dráma | romantikus

Netflix

Laura és Massimo folytatják egyre tüzesebb kapcsolatukat, viszont a családi kötelékek nehezítik a dolgukat, illetve felbukkan egy titokzatos férfi, akinek célja, hogy meghódítsa... több»

A Netflix ellentmondásos, buja lengyel thrillerének, a 365 napnak a folytatása idén jelent meg, és a 365 nap: Ma ugyanannyi softcore pornó szexjelenetet tartalmaz, mint az első film. Laura (Anna-Maria Sieklucka) nemrég ment hozzá álmai elrablójából lett álmai férfijához, Massimóhoz (Michele Morrone), és most egy szexszel teli, kanos nászútra indulnak. Ebbe beletartozik egy nagyon giccses szex egy golfpályán, ahol Massimo egy golflabdát egyenesen a felesége "lyukába" süllyeszt. Elsőre... ha jól láttuk...
#7

dokumentum | dráma | életrajzi | vígjáték | zenés

A film az ikonikus paródiazenész, Yankovic életének minden aspektusát feltárja, kezdve az olyan korai slágerekkel, mint az "Eat It" és a "Like a Surgeon", a hatalmas hírnéven át a... több»

Nem, Weird Al őrült és hisztérikus paródia-életrajzi filmjében nem láthatsz valódi szexet a képernyőn. De Evan Rachel Wood kárpótol ezért azzal, hogy Madonnaként rendkívül dögös, amikor ráveti magát Weird Alre (a szőrös és lenyűgözően szakadt Daniel Radcliffe), hogy rávegye őt az egyik dalának paródiájára. Többféleképpen is akarja azt az édes, édes Yankovic-bukfencet. Wood és Radcliffe szenvedélyes csókolózása legalább annyira nevetséges, mint amennyire szexi.
#6

dráma

Netflix

Egy megoldatlan gyilkosság nyomozását követhetjük nyomon tiltott szerelemmel, csalással és titokkal bonyolított sztori bontakozik ki a történetből. több»

Egy epikus, tragikus románc valószínűleg az utolsó dolog, amit Tyler Perrytől várnánk. A dzsesszzenész titkai nem más, mint a Szerelmünk lapjai - egy elsöprő szerelmi történet, amely az 1930-as évek mély déli részén játszódik egy férfiról és egy nőről, akik egymásba szeretnek, tragikusan elválnak, majd újra összejönnek, de Noah-val és Allie-vel ellentétben a tét a szerelmespár számára szó szerint élet-halál kérdése, mert egyikük, egy világos bőrű fekete nő, fehérnek adja ki magát. Amikor a kettejük között forró szex zajlik a kocsi hátsó ülésén (a Titanicra utalva), a férfi szó szerint azt kockáztatja, hogy meglincselik azért a "bűnért", hogy egy "fehér" nőt fogdosott. Tragikus, igen, de mi lehet forróbb a tiltott szerelemnél?
#5

80 Minden jót, Leo Grande  (2022)

(12) (3)

dráma | vígjáték

HBO Max

Nancy Stokes, a nyugdíjas tanárnő csendes, nyugodt életet élt. Férje halála után elviselhetetlen kalandvágy keríti hatalmába. Ezért igénybe veszi egy fiatal kísérőfiú, Leo... több»

Épp amikor már kezded azt hinni, hogy ez a film csupa őszinte beszélgetés lesz a szexről, a szégyenről és a gyönyörről, tényleges szexjelenetek nélkül - akkor jön egy csomó szex! A főszerepben Emma Thompson egy idősebb nőt alakít, aki felbérel egy szexmunkást (Daryl McCormack), miután életét egy szerelem nélküli házasságban töltötte, és ezek az egyik legünnepibb, legörömtelibb és nem kéjes szexjelenetek, amiket valaha is láttunk a vásznon. Köszönjük Sophie Hyde rendezőnek, hogy megmutatta, hogyan kell ezt csinálni.
#4

48 Szöszi  (2022)

(11) (3)

családi | dráma | életrajzi | misztikus | romantikus

Netflix

A filmben, Andrew Dominik rendező tolmácsolásában megismerhetjük Marilyn Monroe életét és munkásságát. A produkció alapját Joyce Carol Oates azonos című regénye... több»

A Szöszi hármasozós jelenete egyszerre volt innovatív és szexi. Egy 1952-es Los Angeles-i színészkör találkozón Marilyn találkozik Charles "Cass" Chaplin Jr. (Xavier Samuel alakítja) és Edward "Eddy" G. Robinson Jr. (Evan Williams alakítja), Charlie Chaplin, illetve Edward G. Robinson fiaival. Cass és Eddy kapcsolatban élnek, és szinte rögtön azután, hogy megismerkedtek Marilynnel, az ágyban kötnek ki. Ez egy elhúzódó szexjelenet, amelyet elmosódott, elnyújtott képei stilizálnak, és amely abban a jelenetben csúcsosodik ki, amikor Marilyn a Niagra című filmjének premierjén elélvez. De a jelenet nem botrányos, hanem inkább felszabadító - Marilyn élvezi, és a közönség is...
#3

63 Szerencse lánya  (2022)

(10) (4)

dráma | misztikus

Netflix

Egy New York-i nőnek, akivel látszólag tökéletes életet él, olyan traumával kell szembenéznie, amely felborítja az életét. több»

Ha nem vagy belezúgva Mila Kunisba, akkor csak feltételezzük, hogy nincs szemed. Azokat, akiknek azonban van, talán érdekelheti, hogy van egy nagyon szenvedélyes pillanat Kunis meglepően élvezetes Netflix thrillerében, amely Jessica Knoll azonos című bestseller regényén alapul. Kunis egy traumatizált nőt alakít, akinek mindig kontrollra van szüksége - beleértve a hálószobát is. Míg a vőlegénye (Finn Wittrock) a gyengéd szeretkezésre vágyik "a kedves módon", addig ő egy kicsit meg akarja keményíteni a férfit.
#2

56 A múlt pengéi  (2022)

(3) (2)

thriller

Amazon Prime Video | HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Két CIA-ügynök és egykori szerelmesek újra egymásra találnak, hogy megvizsgáljanak egy hat évvel korábbi bécsi küldetést, amelynek során egy ügynöktársukat... több»

Chris Pine és Thandiwe Newton lélegzetelállító szenvedélyt váltanak ki intenzív szexjelenetükkel az Amazonon futó kémthrillerben. A felállás a következő: Pine és Newton CIA-s kollégák és szeretők, és egyikük eléggé biztos benne, hogy a másik épp most árulta el a CIA-t. Így hát még egyszer utoljára szexelnek. Ez eszeveszett és kétségbeesett, és egy ponton Pine még az ujját is Newton szájába csúsztatja, hogy szopogassa - oké, Kirk kapitány!
#1

dráma

Netflix

Egy boldogtalan házasságban élő arisztokrata szenvedélyes viszonyt kezd a férje vidéki birtokán élő vadőrrel. több»

A Lady Chatterley szeretőjének új Netflix-adaptációjában az ominózus szexi jelenet - elsőre legalábbis - a gyűlöletszex kategóriába sorolható. A nemes (és házas) Lady Chatterley (Emma Corrin) megcsalja a férjét a szegény sorból származó, de dögös vadőrrel, Oliverrel (Jack O'Connell). Aztán a nő elkezdi kerülni a férfit. Amikor a férfi végül "sarokba szorítja" a nőt az erdőben, a szenvedély és az elfojtás robbanásszerű orgazmushoz vezet. Oliver ráparancsol a nőre, hogy vetkőzzön le, Lady Chatterley pedig azt mondja neki, hogy "d*gj meg". Mocskos és forró. De azért kicsit aggódunk a kullancsok miatt...