A Betépve színésznője azt állítja, Johnny Depp 'kib*szott idiótának' nevezte a forgatáson, a színész képviselete reagált a vádakra

Váratlan történetet osztott meg Johnny Deppel kapcsolatban Lola Glaudini.

A színésznő a Powerful Truth Angels podcastnek adott interjúban beszélt arról, hogy a Betépve című film forgatása alatt Depp egy alkalommal kemény szavakat használt vele szemben, amiért nevetett az egyik jelenet felvétele során.

“Depp elmondta a monológját, majd mikor meghallottam a végszót, elnevettem magam, miután pedig elhangzott, hogy vége a jelenetnek, ő odajött hozzám, az arcomba tolta az ujját és csak annyit kérdezett, hogy ‘Mégis, ki a francnak képzeled magad? Mit képzelsz magadról? Fogd be a szád! Próbálom elmondani a szövegemet, te pedig elvonod a figyelmet, te kib@szott idióta. Még most is viccesnek találod ezt az egészet? Most már be tudod fogni a pofádat?’” - idézte fel a történteket Glaudini.

“Ez volt az első stúdiófilmem, addig csak indie-ket csináltam. És az a sztár, akit bálványoztam, akivel annyira izgatottan vártam, hogy együtt dolgozzak. Az egyetlen gondolat, ami átfutott a fejemben, hogy ne sírjak” - tette hozzá a színésznő.

Depp állítólag "egy nem bocsánatkérő bocsánatkérést" adott Glaudininek, amikor a nap folyamán később a forgatáson találkoztak. Glaudini azt mondta, hogy beszélt az apjával, miután Depp állítólag kiabált vele, és ő mondta neki: "Két választásod van most: vagy azt mondod, hogy baszd meg, baszd meg, és nem fogok így beszélni veled, vagy soha nem engeded, hogy ilyen helyzetbe hozzon".

A színésznő elmondta, hogy végül a második lehetőséget választotta, így végül sikerült rendezni a helyzetet Deppel, a színész pedig magyarázatot adott a viselkedésére. Depp képviselete reagált Glaudini nyilatkozatára: “Johnny mindig kiemelten kezeli a jó munkakapcsolatot a stábbal és a stábbal, és ez az elbeszélés nagyban eltér az akkori forgatáson részt vevő többi tag visszaemlékezésétől.”

84 Betépve  (2001)

dráma | életrajzi | krimi

George Jung hatalmas vagyonra tesz szert, és a dorgbárók fényűző életét éli a 70-es évek Amerikájában. Mindene megvan, amit egy ember kívánhat, de rá kell döbbennie, hogy a... több»