Alighanem elképzelhetetlennek tűnt korábban, hogy egy Marvel produkción dolgozó filmrendező a későbbiekben akár a DC számára is készítsen filmet.

A galaxis őrzői alkotója, James Gunn azonban remek példája annak, hogy mindez nagyon is előfordulhat, a rendező ugyanis a jövőben a A galaxis őrzői 3-on és az Öngyilkos osztag 2-n is dolgozik majd.

Joe és Anthony Russo, a Bosszúállók: Végjáték rendezőpárosa a napokban fejezi sajtókörútját a szuperprodukció promózásának alkalmából. A sajtórendezvények során pedig már most számtalan izgalmas kérdésre válaszoltak a filmmel kapcsolatban, további kérdés maradt azonban, hogy a két rendező miként is kívánja folytatni a pályáját.

Annyi bizonyos, hogy ezek után nagy valószínűséggel mindketten alaposan kipihenik magukat, ugyanakkor az is feltételezhető, hogy a későbbiekben egy darabig külön utakon folytatják majd. Ennek apropóján Joe Russo elárulta, ha újra rendezne szuperhősfilmet, akkor az egy Batman produkció lenne, mivel gyerekként is hatalmas rajongója volt a karakternek.

Egyelőre azonban mindez jó ideig elméleti kérdés marad. Az már ugyan bebizonyosodott, hogy a Russo testvérek méltó filmes adaptációt tudnak készíteni a rajongók kedvenc képregényhőseiből, várhatóan azonban 2021-ben Matt Reeves rukkol majd elő egy új Batman filmmel.