44 Fortnite  (2017)

Ha valamihez nagyon értenek a Russo-fivérek, akkor az az, hogy miként is lehet összehozni a legnagyobb hősöket és főgonoszokat egy közös sztoriba. Ezt már bizonyították a Végtelen háborúval és a Végjátékkal, nemrégiben pedig egy egészen új területen is “kipróbálhatták” magukat.

A napokban debütált ugyanis a Fortnite hatodik évada, amely egy igencsak ütős előzetest is kapott, így történhetett meg az is, hogy az Alien és a Ragadozó filmek szörnyetegei és persze hősei egy csatában nézzenek farkasszemet egymással.

“Fantasztikus érzés volt együtt dolgozni az Epic csapatával” - nyilatkozták Russóék a Variety magazinnak. “A Fortnite különleges helyet foglal el a popkultúrában, az Epic kreatív vezetője, Donald Mustard pedig látnoki erővel bíró mesélő, aki mindannyiunkat egy eddig felfedezetlen világba kalauzol.”

A páros 2018-ban már dolgozott együtt az Epic stúdióval a Fortnite és a Végtelen háború crossover kapcsán, most viszont valami még különlegesebb játékélményt kapnak a rajongók. Érdemes csekkolni a trailert!