A Bosszúállók 5-6 teljesen a feje tetejére állítja az MCU-t, kiderülhetett, miről szólnak majd a filmek

Egyértelmű, hogy az MCU a Bosszúálló filmekkel újabb és újabb mérföldkövekhez érkezik, nem lesz ez másként az ötödik és a hatodik epizód esetében sem, a kérdés csupán az, mi újat tudnak még villantani a Marvelnél.

A korábban is megbízhatónak és jól informáltnak ismert MyTimeToShineHello nevű Twitter oldal (X), most újabb részleteket közölt a Bosszúállók 5-6-ról, illetve annak cselekményéről. Az értesülések szerint A Kang-dinasztia címre keresztelt Bosszúállók film cselekménye a Végtelen háborúhoz hasonlóan vereséggel fog végződni hőseink számára, akik a Kvantumánia stáblista utáni jelenetben látott Kang-tanáccsal néznek szembe.

Új hősökre van tehát szükség, így a már Lokisorozatból megismert TVA szervezet titokban egy új csapatot szervez az összes univerzumból, amelyet a Tobey Maguire által alakított Pókember vezet majd, és amelyhez Hugh Jackman Rozsomákja és Ryan Reynolds Deadpoolja is csatlakozik.

Ha pedig már a Lokinál tartunk, a sorozat második évada frissen debütált a Disney+-on, így szinte biztosra vehető, hogy ez a produkció kulcsszerepet játszik majd a teljes történetben. Fontos persze megjegyezni, hogy mindez csupán egyelőre híresztelés.

A Destin Daniel Cretton rendezésében készült Kang-dinasztia a tervek szerint 2026 áprilisában kerül majd a mozikba, míg a Titkos háború 2027-ben debütál.

akció | fantasy | kaland

A sorozat második évadában Loki Mobiusszal, Hunter B-15-tel és az időt felügyelő szervezet többi tagjával együttműködve próbál eligazodni a multiverzumban, hogy megtalálja... több»