Zack Snyder családi tragédia miatt visszalépett, de ez nem befolyásolja a premierdátumot.

A közelmúltban számoltunk be arról, hogy a Marvel házi rendezője, Joss Whedon (Bosszúállók: Ultron kora , Bosszúállók: Ultron kora )a DC-nél is kipróbálja magát, ő rendezi ugyanis a Batgirl szólófilmet. Whedont azonban a Warner már most bedobta a mélyvízbe, ugyanis ő veszi át Zack Snyder től az idén érkező Az Igazság Ligája direktori székét.

A rendezőváltásra egy sajnálatos tragédia miatt kerül sor, Snyder lánya, Autumn ugyanis két hónapja öngyilkos lett, és a rendező úgy vélte, most a szerettei közt a helye.

"Úgy gondoltam, katartikus lesz újra munkába állni, és beletemetni magam a feladatokba. Az ilyen jellegű munka nagyon intenzív. Teljesen felemészt... Úgy döntöttem, hátrébb lépek egyet, hogy a családommal, a gyermekeimmel legyek, akiknek igazán szüksége van rám. Mindannyian nehéz időket élnek meg, ahogy én is" - írta a közleményében.

A Warner elnöke, Toby Emmerich megértéséről biztosította a rendezőt, és a film kapcsán elmondta, hogy nem lesznek jelentős változtatások, mindössze néhány új jelenetet fognak leforgatni.

Az Igazság Ligája  2017. novemberétől a mozikban. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Amber HeardJason MomoaHenry CavillGal GadotBen AffleckAmy AdamsJesse EisenbergEzra MillerJeremy IronsJ.K. Simmons és Willem Dafoe.