Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
82

Butch Cassidy és a Sundance kölyök

(Butch Cassidy and the Sundance Kid)
Butch Cassidy és a Sundance kölyök
 
TribeBubu  2016. 10. 07.

A közepesnél kicsit jobban élveztem. Jó a humora, korhű, a színészek egytől egyig kiválóak, remek a rendezés. De nekem kicsit unalmas volt. Meg ezeket a zenés-, néha szépia fotómontázsos átvezetéseket valahogy nem tudtam mire vélni.

 
NorbiP  2017. 03. 12.

Szerintem ez a film egy remekmű. A párbeszédek, és a két főszereplő fantasztikusak. Szerintem ez a film definiálja a buddy movie műfajt. Mindenkinek ajánlom.

 
Ragemarci  2015. 09. 01.

Igazi buddy-movie, fergeteges egysorosokkal. Meglepően szellemes és "evergreen"

 
Cptn_Cold  2015. 11. 03.

Kellemesen csalódnom kellett ebben a filmben. Totál elzárkóztam tőle, hogy akárcsak bele pillantsak. Esélyt se akartam adni neki, ami mint így kiderült utólag hatalmas hiba lett volna. Szóval ha bármi kétségeid vannak is, adj neki egy esélyt.

 
Wild-W  2015. 08. 13.

Ez egy igazi western klasszikus. Minden a helyén van benne, nem zavarnak még az apró hibák sem. A színészi alakítások időt álló remekek, akárcsak a rendezés, amely a későbbi korok előtt példaként áll a mai napig. Ez a film még akkor született, amikor a western a fénykorát élte.

Paul Newman
Robert Redford
Katharine Ross
Paul Newman
Robert Redford
Paul Newman
Paul Newman
Paul Newman
Katharine Ross
 

A legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1969-ben.

(dulkap)
 

Az 1998-as évben az Amerikai Filmintézet összeàllított egy listàt, amely tartalmazza a filmtörténet 100 legjobb amerikai alkotàsàt. 2007-ben, 10 év elteltével felülvizsgàltàk a gyűjteményt, ismét megvàlasztottàk a legjobbakat. Jelen film a 73. helyen àll ezen a listàban.

(Bogi87)
 

A film eredeti címe A Sundance kölyök és Butch Cassidy volt, azonban megfordították a sorrendet amikor Paul Newman elvállalta Butch szerepét.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.