Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
80

Pat Garrett és Billy, a kölyök (1973)

Pat Garrett & Billy the Kid
Filmadatlap
 
30
Szereplők
1
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Pat Garrett és Billy, a kölyök
Kris Kristofferson
James Coburn
James Coburn
Rita Coolidge
Barry Sullivan
Slim Pickens
Katy Jurado
R. G. Armstrong

 
Yosihiro   2020. 04. 26.

legújabb vélemény

Pat Garrett és Billy a kölyök

Megtekintettem ez a filmet. Nekem semmi olyan pluszt nem tudott adni ez a két óra amiért a western filmeket szeretem. Egyszerűen nem lehet érezni a filmen azt hogy adna valamit. Némi western hangulat azért van de a színészek sem erőltették meg magukat. Pl az hogy kakas élőfejekre lövöldöznek ez lehet szokás volt de így filmen nem mutat jól. Összességében a történet jó de a forgatókönyv és a rendezés hagy kívánni valót maga után. A szereplők sem tudják azt nyújtani amit elvártam és szinte unalmas a film. A zenei aláfestés is csak a közepes kategóriát éri el. Ygy az osztályzatom egy kemény két csillag. Nem tudott a film lekötni nem látni sziporkázó jeleneteket és a lövöldözés sem az igazi western hangulat. Igazából nem értettem a filmet miért nem akarták pörgősebbre csinálni. Ezt ajánlani tényleg csak annak tudom akik szeretik a western hangulatot amiből nem sok van és egy közepes történet mellé gyengébb szereplős alakításokkal. És igen erre a filmre sem érkezett még vélemény én megnéztem is meg is tettem...... Üdv Yosi

A film összbevétele 11 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A vágatlan verziót James Aubrey cenzúrázta volna, de ellopták a tesztszoba vetítőállásából. Ez tette lehetővé, hogy a másik vágott verzió kerüljön a közönség elé.

(Yosihiro )
 

Kris Kristofferson beleszeretett (Maria) Rita Coolidge-be, és nem sokkal a forgatás után össze is házasodtak.

(Yosihiro )
 

A film készítése közben az egyik Panavaaison kamera lencséje meghibásodott, de nem vették észre, ezért később újra kellett forgatni, plusz a kamerát kezelő személyt kirúgták. A film így plusz több százezer dollárba került.

(Yosihiro )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.