A Disney engedett, mégis James Gunn rendezi A galaxis őrzői 3-atA kép forrása: Lowyat

Bár hatalmas felháborodást váltott ki a rajongók körében, amikor a Disney kirúgta A galaxis őrzői rendezőjét, a legfrissebb hírek szerint azonban a stúdió mára megenyhült, és a korábbi állításaikkal ellentétben mégis visszavették a direktort.

Nagy vihart kavart a Disney tavalyi döntése, miután James Gunn évekkel korábbi, ironikusnak szánt, de a stúdió által vállalhatatlannal vélt Twitter bejegyzései miatt kitette a direktor szűrét. Gunn mellett nem csak a nézők, de a szakma is egy emberként állt ki, a Disney mégis hajthatatlannak tűnt.

A megalázó kirúgás után a DC azonnal lecsapott a rendezőre, aki el is vállalta az Öngyilkos osztag direktori székét. Ezt követően a Disney elnöke, Alan Horn és a Marvel moziverzum atyja, Kevin Feige mégis leült mégis leült tárgyalni Gunnal. Bár erre már több hete sor került, a stúdió döntése most vált hivatalossá, mely szerint a direktor visszatér a Disney-hez, hogy az ő kezei alatt készüljön el A galaxis őrzői 3. Hogy mivel győzte meg Gunn a fejeseket, egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, hogy mennyire volt hatással a döntésükre az óriási rajongói nyomás.

A galaxis őrzői 3 a produkció körüli botrány miatt egyelőre nem kapott premierdátumot, de amit többet fogunk tudni, feltétlenül beszámolunk a fejleményekről.