Az Elvis Oscar-díjra jelölt sztárja, Austin Butler (cikkünk galériájában) reagált A Karib-tenger kalózai rebootjában való esetleges szerepvállalásáról szóló pletykákra, miközben a Motorosok című új filmjét népszerűsítette Jodie Comerrel.

A Dűne: Második rész színésze meglepődött a pletykán, és felidézte a franchise iránti gyermekkori rajongását. 

"Ó, tényleg, erről még nem hallottam. Imádtam A Karib-tenger kalózait. Ez csak arra emlékeztetett, amikor gyerek voltam. Az általános iskolában olyan posztereket kellett készítenünk, amiken rajta volt a kedvenc zenéd, a kedvenc színészeid. És akkoriban - nem tudom, melyik osztályba jártam, negyedik, harmadik vagy valami ilyesmi lehetett -, de ez volt - a Karib-tenger kalózai volt rajta. Nehéz hozzányúlni, mert olyan jól csinálták. Imádtam, amit Johnny [Depp] csinált vele" - mondta.

A franchise producere, Jerry Bruckheimer nemrég arról beszélt, hogy két új film is fejlesztés alatt áll. Ezek között szerepel egy reboot és egy női főszereplős spin-off Margot Robbie-val. Bár az új rész új karaktereket kíván bemutatni, Bruckheimer az elmondása szerint nyitott lenne Depp visszatérésére.

A Motorosok, melyben Butler és Comer mellett Tom Hardyt láthatjuk a főszerepekben, június 20-án debütál a magyarországi mozikban.

78 Motorosok  (2023)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»