2018.01.11   szerző: hp   hozzászólások: 0

Nem hittük volna, de jelen állás szerint a Fekete Párduc a Marvel eddigi legjobban várt filmje.

A Fekete Párduc jegyeladásai megdöntötték a Marvel eddigi rekordjait

Bár eddig még csak az Amerika kapitány: Polgárháborúban láthattuk a Chadwick Boseman által alakított Fekete Párducot (alias T'Challát), úgy tűnik, a rajongók azonnal a szívükbe fogadták a hőst.

A legnagyobb amerikai online jegyértékesítő portál jelentése szerint a Fekete Párduc első napi előzetes jegyeladásai megdöntötték a korábban a Polgárháború által tartott rekordot. Hogy mennyivel, arról sejtésünk sem lehet, ugyanis cég nem közölt pontos adatokat.

A történet hőse T'Challa, aki apja, Wakanda királyának halála után visszatér az elszigetelt, azonban technológiailag igen magas szinten álló afrikai hazájába, hogy elfoglalja méltó helyét a trónon. Azonban amikor feltűnik egy régi ellenfél, nem csupán Wakanda, de az egész bolygó sorsa veszélybe kerül.

A Ryan Coogler (Creed: Apollo fia) rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Chadwick BosemanAndy Serkis,  Michael B. JordanLupita Nyong'oForest WhitakerAngela Bassett és Martin Freeman.

Fekete Párduc 2018. február 16-án debütál a mozikban.

akció | kaland | sci-fi

A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T’Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda... több»