Alig két hét van hátra a 2019-es évből, és még így is tartogat néhány meglepetést a rajongók számára, de lássuk be, nincs nagyobb meglepetés annál, hogy láthatjuk John Wicket fénykardozni.

Az ImmersionVFX YouTube csatorna a felelős azért az elképesztően látványos montázsért, amelyben a John Wick: 3. felvonás - Parabellum legütősebb jeleneteibe fénykard effektust vittek, így ha még bárki is gondolkodott volna azon, miként lehet látványosabb a film, hát íme, így:

Amint látható a motoros rosszfiúk természetese vörösen izzó fénykarddal lettek felszerelve, John Wick azonban lila színűt kapott. A Star Wars franchise történetében csupán egyetlen Jedi mester rendelkezett ilyen fegyverre, mégpedig Mace Windu, akit a filmszériában Samuel L. Jackson, ami azt jelenti, hogy viselője egyaránt uralja az erő fényes és sötét oldalát.

Már-már költőinek is mondható ez az aprócska utalás a készítőktől, mindenesetre e nélkül is működik a rövid videó.

Annyi bizonyos, hogy Keanu Reeves felkötheti a nadrágját, hiszen mozgalmas év vár rá, 2021-ben ugyanis nem csupán a John Wick: 4. felvonás, hanem a Mátrix 4 is debütál majd, ráadásul mind a kettő ugyanazon a napon, május 21-én.

És persze, ha mindez nem lenne elég, most már bizonyosra vehető, hogy elkészül a Bill és Ted 3 is, amelyhez a napokban érkeztek friss fotók. Ha a fenti videó esetleg kevés lenne, és még nem láttátok volt a John Wick 3-at, belinkeltük nektek a film előzetesét is fentebb, amely garantáltan ráhangol majd titeket.