A galaxis őrzői rendezője horrort készített Superman-történetéből, itt az előzetes!

Nagyon máshogy alakult volna a Föld sorsa, ha Superman a gonosz oldalt választotta volna, megérkezett a BrightBurn első előzetese.

Miután a Disney vitatott körülmények között kirúgta A galaxis őrzői franchise epizódjainak direktorát, nem sokat hallhattunk James Gunnról és a készülő filmjéről, melyből ezúttal nem rendezőként, hanem producerként veszi ki a részét. A csendet azonban végre megtörte a Brightburn trailere, melyre nagyon is megérte várni.

A történet főszereplője egy fiatal fiú, Brandon Breyer, aki egy idegen civilizáció leszármazottja. A fiút befogadja otthonába a gyermektelen Breyer-család, csakhamar azonban kénytelenek rádöbbenni, hogy a fiatal jövevény különleges erővel rendelkezik. Ráadásul erejét egyáltalán nem hősies célokra kívánja felhasználni.

A horror forgatókönyvét Brian Gunn és Mark Gunn jegyezte, míg a főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Elizabeth BanksJennifer HollandDavid DenmanMatt JonesGregory Alan WilliamsMeredith Hagner és Steve Agee. A rendezői széket David Yarovesky foglalhatta el.

A BrightBurn – A lángoló fiú jövő tavasszal a hazai mozikban.