A Hasbro ütötte be az utolsó szöget Gina Carano karrierjének koporsójába?

Búcsút mondhatnak a rajongók a Cara Dune akció figuráknak.


Hasbro Gina Carano körül kialakult botrány közepette visszamondta két közelgő Cara Dune akciófigura megjelenését. A hét elején jelentették be, hogy a Lucasfilm és a Disney megvált A mandalori színésznőjétől, miután közelmúltban a Holokausztot relativizáló bejegyzést tett közzé a közösségi médiában.


A szerdán közzétett közleményben kijelentették, hogy Carano jelenleg nem dolgozik a Lucasfilmnél, és hogy "nem tervezik, hogy a jövőben újra velük dolgozzon". Továbbá: "Mindazonáltal az emberek kulturális és vallási identitásuk alapján becsmérlő társadalmi bejegyzései irtózatosak és elfogadhatatlanok."
Miután bejelentették, hogy Gina Caranót elbocsátották a The Mandaloriantól és a jövőbeli projektekből, a Csillagok háborúja rajongói, akik előrendelték a Hasbro Cara Dune akciófiguráit arról értesültek, hogy a rendelésüket törölték. A hírt a Yak Face is megerősítette. "A Cara Dune karakterével kapcsolatos közelmúltbeli események fényében arról kaptunk hírt, hogy a 6"-os sorozat és a Vintage Collection figurák tervezett újbóli kiadását törölték. A Hasbro továbbra is szándékában áll kiadni a Retro Collection verzióját." - közölte az oldal.


Carano mindenesetre nem mondott le arról, hogy újra a kamerák elé álljon, és miközben a napokban Hollywoodot diktatórikus csőcseléknek nevezte, bejelentette, hogy máris új projekten dolgozik a The Daily Wire nevű konzervatív weboldallal együttműködve.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Birodalom már megbukott, az Első Rend pedig még nem alakult meg. Egy magányos pisztolyhős eközben az ismert galaxis legtávolabbi szegleteiben utazgat. több»