A John Wick rendezője készíti a Deadpool 2-t!

A 20th Century Fox máris megtalálta Tim Miller utódját.

A napokban számoltunk be arról, hogy a Deadpool  rendezője, Tim Miller kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva kiszállt a folytatásból. Azóta kiderült, hogy a távozás hátterében az állt, hogy Miller Kyle Chandler-t szerette volna leszerződtetni Cable szerepére, azonban Ryan Reynolds, aki nem csak színészként, de producerként is kiveszi a részét a munkálatokból nem értett egyet vele, a vitában pedig a FOX Reynolds mögé állt.

Most azonban hivatalossá vált, hogy a stúdió David Leitch személyében találta meg a rendező utódját.

Leitch, aki Chad Stahelski mellett társrendezőként jegyezte a John Wicket első blikkre kimondottan jó választásnak tűnik, azonban eddig kérdéses volt, hogy be fogja-e tudni vállalni a filmet ilyen szűkös határidőn bévül. Ugyanis a Keanu Reeves nevével fémjelzett akciófilmet követően a párost elhalmozták ajánlatokkal. Bevállalták a Bloodshot adaptációját, a Cowboy Ninja Vikinget is, melyhez sikerült leszerződtetni Chris Prattet is, 2017-ben pedig érkezik Leitch első szólófilmje, a Atomszőke  Charlize TheronJames McAvoy és John Goodman főszereplésével. 

Deadpool 2 forgatási munkálatai előreláthatólag a jövő év első felében kezdődnek majd meg, míg a premier 2018. január 12-én esedékes.